Noul sezon “Fructul oprit”, sărbătorit de actori pe platourile de filmare din Snagov

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 10:59
Noul sezon “Fructul oprit”, sărbătorit de actori pe platourile de filmare din Snagov
Platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit” au găzduit, luni, evenimentul de lansare a noului sezon al producţiei semnate de Ruxandra Ion, ce va putea fi urmărită începând din această săptămână, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Invitaţii s-au relaxat într-o locaţie superbă şi au luat parte la filmarea unor secvenţe care urmează să fie difuzate şi pe micul ecran.

Actorii din distribuţia “Fructul oprit”, precum şi membrii echipei de producţie, au sărbătorit alături de invitaţi din presă lansarea noului sezon al serialului, care va începe miercuri, ora 20.00, la Antena 1. Marian Râlea şi Adriana Trandafir au intrat în rolul simpaticilor olteni Vasile (Sile) şi Lina Boască, şi au avut grijă să întreţină atmosfera şi să asigure voia bună, pe platourile de filmare, din Snagov, la casa Caragea. “Începem un sezon nou. Le mulţumim celor de acasă că ne-au urmărit! Sperăm să fie şi sezonul acesta alături de noi”, au mărturisit îndrăgiţii actori Marian Râlea şi Adriana Trandafir,  care i-au invitat pe cei prezenţi la o masă oltenească, în aer liber, dar şi la o discuţie despre cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”.

Plin de surprize! Este o poveste care se dezvoltă foarte interesant, aflăm lucruri despre personaje, motivaţii ale lor, la care nu ne-am aştepta, este de văzut!”, este de părere Cosmina Dobrotă. “Îmi place savoarea, îmi place că subiectul este contradictoriu, îmi place că personajele sunt adevărate, nu sunt nici albe, nici negre, sunt acest amestec, care de fapt înseamnă viaţă şi îmi place asta”, completează ea.
“Noi personaje, noi relaţii, schimbări destul de mari. Dramă, comedie acolo unde ştim că se găseşte, la olteni”, declară Cristina Ciobănaşu.
“Ceea ce se întâmplă în sezonul doi este atât de spectaculos şi de neaşteptat! Dacă v-aş întreba cine moare la sfârşitul primului sezon, nu veţi şti să răspundeţi. Veţi vedea! În acest sezon, personajele regăsesc sau constată că trecutul lor este, poate, mai complex decât părea şi va fi câte o surpriză, cel puţin, la fiecare episod.”, spune Bogdan Stanoevici.

“Vă mulţumesc că ne urmăriţi! Apreciez foarte multe mesajele primite, încurajările, chiar şi criticile, pentru că de cele mai multe ori sunt constructive. Urmăriţi-ne în continuare, urmează un sezon mult mai interesant decât primul. Este de neoprit!”, promite Petru Păun.

“Printre oamenii care s-au alăturat proiectului se numără şi trei copii foarte talentaţi. Mă amuză copios prospeţimea lor şi, în acelaşi timp, mă încarcă cu o energie foarte bună”, mărturiseşte Michaela Prosan, referindu-se la tinerii actori Maria Nicole, Călin şi Victor Popescu care s-au alăturat echipei serialului.
În cadrul evenimentului, care a avut loc la Snagov, invitaţii au asistat la filmarea unor secvenţe, cu Sonia şi Alex, putând astfel să vadă cum se desfăşoară realizarea unei scene din serial.

Noul sezon al serialului le aduce telespectatorilor o mulţime de surprize, o distribuţie formată din actori talentaţi şi apreciaţi de publicul român, momente de suspans, poveşti de iubire imposibilă care se vor împleti cu povestea unui Monte Cristo modern, din care nu va lipsi nici crezul său –  >  (>). Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore şi Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean şi Radu Grigore.  Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană – director de imagine.
Din această săptămână, sezonul 2 “Fructul oprit” se vede, miercurea, de la ora 20.00, la Antena1!