Noul sezon „iUmor” are premiera pe 14 februarie

De: Ana Obretin / 27.01.2021, 11:29
Noul sezon

Noul sezon al emisiunii de divertisment „iUmor” va fi difuzat din 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. „iUmor 10” se anunță deja a fi scena unor evenimente complet neașteptate, iar de acest lucru s-au convins încă din prima zi de filmări chiar și jurații și prezentatorii.

Primii sosiți, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au descoperit în prima zi de filmări că întreaga lor cabină s-a transformat într-un spațiu de joacă în toată regula! Mese de foosball, coș de baschet, jocuri de societate, kendama și un joc video clasic, din timpurile copilăriei, vor fi toate la dispoziția lor pentru a se relaxa alături de jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Cel de-al zecelea sezon „iUmor” va aduce multe suprize, de la concurenți la invitați și momente speciale. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „Da” şi „Thumbs Down” pentru „Nu”, iar, dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „Da” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

CITEȘTE ȘI: CNA: Antena 1, amendată cu 5.000 de lei pentru „iUmor”, pentru glume despre persoane cu dizabilități și limbaj obscen

Foto: Antena 1