Noul show de actualitate LadyGang doar la E!

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 14:01
Noul show de actualitate LadyGang doar la E!
Lasă deoparte manierele! Totul este permis în noul show de actualitate LadyGang difuzat duminica, din 4 noiembrie, de la ora 23:30. Inspirat de cunoscutul podcast, The LadyGang, seria de douăsprezece episoade, a câte treizeci de minute, urmăreşte grupul de fete celebru la Hollywood format din Keltie Knight, Becca Tobin şi Jac Vanek, căruia i se alătură invitaţi celebri pentru discuţii necenzurate, sincere şi spumoase pe teme sensibile pe care le-ai discuta numai cu prietenii apropiaţi.

Fără limite la subiectele abordate, amuzantul trio va discuta despre o varitate de subiecte de la social media la vicii personale, bani, sex, relaţii şi drepturi egale cu invitaţi precum Ed Sheeran, Karamo Brown, Jamie-Lynn Sigler, Robin Thicke and April Love Geary, Jenna Ushkowitz, Kevin Mchale şi mulţi alţii. Acest grup de fete este unul emancipant şi amuzant.

Podcastul LadyGang, având ca public femei din generaţia millennials, a înregistrat peste 25 de milioane de descărcări online din 2015, anul lansării. A fost ales “Podcast of the Year”, recomandat de People’s Magazin şi introdus în “Must List” de către Entertainment Weekly. Este deasemenea nominalizat E!’s People’s Choice Awards la categoria Best Pop Podcast of 2018.

ECHIPA LADYGANG

Keltie Knight

Keltie Knight este câştigătoare a premiului Emmy, personalitate de televiziune şi prezentatoare la Entertainment Tonight. A fost co-prezentator CBS la evenimente naţionale ca “Thanksgiving Day Parade” şi “Grammy Awards Red Carpet”. Este prezentă la The Talk, CNN, HLN şi moderator pentru Vanity Fair. Knight este cunoscută şi pentru operele de caritate, în prezent lucrează cu Humane Society şi Beagle Freedom Project şi a ajutat la strângerea a peste 300.000$ pentru National MS Society şi aproape 1 milion de dolari în anii în care a prezentat Circle of Hope/Dancers Against Cancer Charity Gala.

Becca Tobin

Actriţă, cântăreaţă, dansatoare şi prezentatoare, Becca Tobin a intrat în istoria pop culture după rolul de ‘fată rea’ – Kitty în programul produs de FOX, Glee. A apărut deasemenea în NCIS: Los Angeles, Drop Dead Diva şi Mystery Girls. Recent a apărut în producţiile Hallmark: Love at First Dance şi A Song for Christmas. Originară din Georgia, Torbin s-a mutat la New York pentru a urma cursurile American Musical and Dramatic Academy. După terminarea cursurilor a jucat în Rock of Ages pe Broadway şi a fost în turneu cu Trans-Siberian Orchestra. În prezent locuieşte în Los Angeles împreună cu soţul şi câinele lor, Orly.

Jac Vanek

Jac Vanek este o femeie de afaceri, CEO şi influencer pentru generaţia ei în muzică şi modă. A dezvoltat de la zero brandul Jac Vanek şi l-a transformat într-un reper neconvenţional care a trasat graniţe, standarde şi noţiuni în industria modei. Grafica îndrăzneaţă şi sloganurile exprimă pline de curaj ceea ce toţi gândesc şi au fost purtate de vedete ca Vanessa Hudgens, Cara Delevingne, Joe Jonas, Lindsay Lohan şi Ellie Goulding. Brandul Jac Vanek a fost distribuit în magazinele Topshop, Zumiez, Bloomingdales şi Revolve, dar şi alte magazine de lux. Preocupările şi interesele brandului pot fi observate şi în noile proiecte: tutorialele de machiaj la minut pentru fete comode, podcastul The First Degree şi un nou joc de cărţi dedicat femeilor.