Noul Superman s-a logodit

Apropo.ro / 26.08.2006, 15:49
Noul Superman s-a logodit
Actorul american Brandon Routh, care a reluat rolul lui Superman dupa 19 ani de absența de pe marele ecran a Omului de Oțel, s-a logodit, a anunțat purtatorul sau de cuvânt, transmite AFP. Routh, în vârsta de 26 de ani, a cerut-o în casatorie pe iubita sa,

Actorul american Brandon Routh, care a reluat rolul lui Superman dupa 19 ani de absența de pe marele ecran a Omului de Oțel, s-a logodit, a anunțat purtatorul sau de cuvânt, transmite AFP.

Routh, în vârsta de 26 de ani, a cerut-o în casatorie pe iubita sa, actrița Courtney Ford, în vârsta de 28 de ani, dupa o relație de trei ani, a spus Kacey Spies pentru revista People.

Cei doi tineri actori doresc sa se casatoreasca în toamna acestui an, conform aceleiași surse.

Routh și Ford s-au întâlnit în barul unui club de bowling din Hollywood, unde Brandon, actor amator, servea bauturi, potrivit People.

Brandon Routh, care seamana izbitor cu fostul Superman, Christopher Reeve, era complet necunoscut înainte de lansarea lungmetrajului „Superman revine”. Filmul a avut încasari sub așteptari: 360 de milioane de dolari pe plan mondial, cu 90 de milioane mai mult decât bugetul de producție.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax