Noul videoclip Fly Project, filmat la Los Angeles

Apropo.ro / 31.01.2012, 12:19
Noul videoclip Fly Project, filmat la Los Angeles
Trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou single ”Musica”, filmat în Los Angeles şi Bucureşti şi având în centru o poveste de dragoste născută într-un fast-food.

Videoclipul „Musica” a fost filmat în Los Angeles şi Bucureşti, având un subiect desprins din realitatea fiecărei zile. Doi tineri obişnuiţi, care au locuri de muncă alese nu din pasiune ci din nevoie şi visează să îşi depăşească condiţia, se întâlnesc întâmplător într-un fast-food şi se îndrăgostesc unul de celălalt. „Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care îi vedem pe stradă, aici sau în America, şi funcţionează pe acelaşi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt nişte oameni care îşi trăiesc viaţa în ritmul anului 2012, oriunde în lume, care se lupta să se întreţină, vor să îşi atingă visurile şi să îşi găsească dragostea”, declară Tudor Ionescu.
„Musica”, noul hit Fly Project produs de Fly Records, a beneficiat de un clip realizat de Alex Ceauşu şi echipa sa de la Ador Media, aceeaşi echipă care a realizat şi videoclipul piesei „Goodbye”.