Noul www.csid.ro – citește-l sănătos!

Apropo.ro / 20.11.2013, 23:54
Noul www.csid.ro - citește-l sănătos!
Din noiembrie, www.csid.ro vine în întâmpinarea userilor cu un layout proaspăt și cu conținut mult mai bogat, adaptat nevoilor acestora, tot mai preocupați de rețeta unui stil de viață sănătos.

Astfel, noul www.csid.ro devine un spațiu dinamic în care userii au acces la cei mai buni specialiști, primesc informații relevante legate de tot ce e nou în materie de wellness și au la dispoziție aplicații care le oferă informații utile în lupta cu kilogramele.

Cu un conținut exact și permanent updatat, secțiunea dedicată sănătății din noul www.csid.ro reprezintă cel mai accesibil și util instrument în prevenirea afecțiunilor și adoptarea unui regim de viață sănătos, precum și un sprijin real în lupta împotriva problemelor de sănătate.

Structurată pe categorii de conținut, secțiunea de sănătate din noul www.csid.ro își propune să acopere întreaga arie medicală livrând userilor date exacte ce pot fi filtrate după mai multe criterii. Astfel, aceștia obțin exact informația căutată și toate detaliile relevante.

Noul www.csid.ro își surprinde userii și cu un quiz captivant: Sănătatea de la A – Z. Utilizatorii sunt invitați să descopere cât de bine stăpânesc noțiuni din domeniul medical.

Mai multe detalii aici: http://www.csid.ro/concursuri/completeaza-quiz-ul-sanatatea-de-la-a-la-z-si-castiga-11689968/