Noul www.tare.ro, cea mai tare platformă de divertisment online

Apropo.ro / 13.06.2013, 15:20
Noul www.tare.ro, cea mai tare platformă de divertisment online
A fost lansată noua platformă a site-ului www.tare.ro cu un design îmbunătățit și cu noi funcționalități menite să sporească experiența de utilizare. Vizitatorii noii versiuni www.tare.ro se vor bucura acum, mai mult ca niciodată, de conținut amuzant, inedit și spectaculos.

Noul videoplayer este special conceput pentru a reda la cea mai bună calitate, în format 16:9, cele mai tari videoclipuri de pe internet. În premieră, a fost introdusă funcția „Mod cinema” care permite vizualizarea clipurilor video într-un mod nederanjant pe un fundal întunecat.

player

Disponibile acum pe noua platformă a site-ului sunt și galeriile foto și bancurile, menite să sporească astfel poziția de platformă online de divertisment.

Dincolo de aceste schimbari de design, site-ul www.tare.ro își va menține promisiunea de a oferi în continuare conținut amuzant, spectaculos și inedit tuturor vizitatorilor. Lunar, www.tare.ro este accesat de peste 600.000 de vizitatori unici, care fac din site-ul nostru una dintre cele mai importante platforme online de divertisment din România.

Ai chef de distracție? Intră pe www.tare.ro