Noutate absolută la „iUmor”: juraţii se vor transforma în concurenţi

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 14:48
Noutate absolută la „iUmor”: juraţii se vor transforma în concurenţi
Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o ultimã serie de concurenţi a fãcut totul pentru a impresiona juraţii.

Seara a debutat cu o coregrafie amuzantã a Mascotelor dansatoare, ce a stârnit o discuţie între Delia şi Bendeac, legatã de animalele domestice. „Animãluţele” au primit doi „Da”, asigurându-şi astfel un loc în aplicaţia „iUmor”. Lucian Isar, cu un travesti şi un moment de muzicã popularã nu i-a convins pe juraţi, concurentul reuşind doar sã îl supere pe Cheloo.

Urmãtorul concurent, în schimb, a reuşit performanţa de a-i supãra pe toţi cei trei membri ai juriului. „Ştii care ar fi cel mai rãu lucru care ţi s-ar putea întâmpla? Sã difuzãm aceastã secvenţã cu faţa ta bluratã!”, i-a spus Mihai lui Iosif Valentin Emanuel, care le-a mãrturisit cã nu pregãtise nimic, ci avea o singurã motivaţie. De Revelion, împreunã cu cel mai bun prieten, şi-a pus o dorinţã: sã ajungã amândoi la tv. „Chiar dacã ne facem de râs, noi suntem aici!”, le-a spus el juraţilor, completând faptul cã prietenul sãu este deja concurent în casa „Mireasã pentru fiul meu” şi, astfel, scopul lor a fost îndeplinit. Supãraţi, juraţii au decis sã facã un lucru fãrã precendent în emisiune: sã difuzeze momentul lui, însã având faţa bluratã, nu înainte de a-i da trei „Nu”. Tot trei nu a primit şi Cezara Munteanu, o tânãrã care a încercat timid un truc de magie, care însã nu a fost nici pe departe pe placul celor prezenţi în salã.

Mimii Magda şi Jora le-au înseninat seara juraţilor cu un moment încãrcat de emoţie. „Vã felicit pentru acest moment romantic!”, le-a spus Delia, iar Cheloo a conchis în stilu-i caracteristic: „Am înţeles cã nu e bine sã-i întorci niciodatã cheiţa. O sã înceapã sã facã figuri, sã gândeascã, sã cearã, sã dicteze!”, referindu-se la femeie, în general. Mimii au primit doi „Da”. Marius Coşofreţ, imitatorul cãruia nu i-a reuşit mai nimic, a redeschis seria celor trei „Nu”, completatã la scurt timp de Cãtãlin Lungu şi momentul sãu muzical, „Cântãreaţa de carton”. Tot trei „Nu” a primit şi Alexandru Ţiproc, domnul trecut de mult de prima tinereţe, care spune despre el cã este regele invenţiilor. „Ne-am dat seama foarte repede, dupã aspect, cã e ceva în neregulã cu el”, a povestit Cheloo, fãcând referire la „invenţia” domnului: un sutien pentru alãptat.

Diana şi Daniel, concurenţii ce i-au învãţat pe juraţi sã schimbe ţinutã dupã ţinutã în doar câteva minute au stârnit invidia Deliei: „Mã poate învãţa şi pe mine cineva cum sã fac asta în concerte?”. Cei doi au primit doi „Da”, asigurându-şi astfel un loc în aplicaţia „iUmor”. Urmãtoarea concurentã, deşi a primit „Da” doar din partea Deliei, i-a uimit pe juraţi. La 70 de ani, Margareta Apostu a pregãtit un moment de dans ce i-a lãsat fãrã cuvinte pe juraţi. „Doamnã, arãtaţi incredibil de bine!”, i-a spus Delia, iar Bendeac a completat: „Din punct de vedere al aparenţei, clar arãtaţi mai bine ca mine la 33 de ani!”. Margareta le-a mãrturisit cã se simte ca la 19 ani. Nu a fãcut gimnasticã de performanţã, aşa cum au crezut juraţii, ba chiar s-a apucat de sport la 57 de ani. „Pânã atunci am considerat cã trebuie sã îmi vãd de casã, de familie, de copii. La 57 de ani mi-am zis >”. Concurenta le-a spus cã a venit la emisiune cu sufletul deschis: „Sunt un om pozitiv şi optimist. Am venit aici sã mã distrez şi sã distrez publicul”, le-a mãrturisit ea.

Seara a continuat cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor pus în scenã de Vlad Grigorescu, un tânãr de 29 de ani. Vlad i-a fãcut pe Delia, Mihai şi Cheloo sã râdã în hohote şi chiar sã îl aplaude secunde în şir, încheindu-şi momentul cu o propunere pentru Delia: „Dacã vrei, putem sã jucãm poker pe dezbrãcate!”. În aplauzele întregii sãli, jurata i-a mãrturisit cã nu-şi poate scoate decât penele, fãcând referire la turbanul pe care îl purta atunci. „Este înspãimântãtor de bine pus la punct!”, le-a spus Cheloo colegilor sãi despre prestaţia lui Vlad. „Este 100% impertinent, dar cred cã e cel mai bun act de pânã acum! E foarte clar cã e un timid în viaţa de zi cu zi şi, cumva, cunosc foarte bine mecanismul”, a continuat acesta. Juraţii s-au dovedit absorbiţi de jocul lui Vlad şi i-au oferit trei „Da”. „Eşti foarte bun, foarte fresh şi foarte altfel!” i-a mai spus Delia.

 Astãzi, pânã în ora 16:00, telespectatorii îşi mai pot vota preferatul din ediţia de asearã, trimiţându-l direct în marea finalã a show-ului, difuzatã duminicã, 5 iunie, de la 20:00, la Antena 1. Ca o noutate absolută, în finala „iUmor”, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin SMS, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii trebuie sã obţinã trei „DA” din partea juraţilor.