Noutati muzicale de la A&A Records/Warner Music

Apropo.ro / 19.02.2006, 16:15
Noutati muzicale de la A&A Records/Warner Music
Sectiunea CD MADONNA-"Confessions on a dance floor" Albumul "Confessions on a dance floor" este in top 10 in 15 tari. Noul single "Sorry" este deja difuzat de radiouri, iar videoclipul acestei piese a fost lansat pe 8 februarie. RED HOT CHILI PEPPERS-"Stadium Arcadium"


Sectiunea CD

MADONNA-„Confessions on a dance floor”
Albumul „Confessions on a dance floor” este in top 10 in 15 tari. Noul single „Sorry” este deja difuzat de radiouri, iar videoclipul acestei piese a fost lansat pe 8 februarie.

RED HOT CHILI PEPPERS-„Stadium Arcadium”
Albumul dublu „Stadium Arcadium” va fi lansat pe 9 mai 2006. Primul single va fi „Dani California” care va incepe sa fie difuzat incepand cu aprilie 2006. Videoclipul este programat pentru lansare pe 6 mai 2006.

PARIS HILTON
Materialul cu piesele mixate pentru cluburi este in derulare. Albumul celebrei Paris Hilton va fi lansat in primavara.

GREEN DAY-„American Idiot”
„American Idiot” albumul anului in Canada si nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album isi continua seria de videoclipuri cu „Jesus of Suburbia”. Trupa a lansat si un dublu album(CD+DVD fiecare cu cate 19 piese) „Bullet in a Bible” cu concertul sustinut in iunie 2005 la Milton Keynes National Bowl. „Unul dintre cele mai bune concerte ale anului”- Minneapolis Star Tribune

NOTORIOUS B.I.G.-„Duets: The Final Chapter”
„Duets: The Final Chapter” ramane in top dupa 10 saptamani. S-au vandut peste un million de copii in toata lumea si single-ul „Nasty Girl” a ajuns nr 1 in Marea Britanie. Urmatorul single va fi „Spit Your Game.”

SEAN PAUL- „The Trinity”
Nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun album reggae. Relansarea albumului a fos amanata din cauza unor probleme cu anumite melodii. Single-ul „Ever BlazinÂ’” este deja hit in mai multe tari. Sean va fi in Japonia in februarie si apoi va promova albumul in Europa in martie.

ROB THOMAS-„Something to be”
Single-ul „Ever The Same” este deja hit, iar „Lonely No More” este cel mai difuzat single pe 2005 in Canada. Rob a fost nominalizat la premiile Grammy la doua categorii: cea mai buna performanta pop cu „Lonely No More” si cea mai buna performanta rock solo cu „This Is How A Heart Breaks”.

D4L -„Down For Life”
Albumul „Down For Life,” a fost vandut in peste 430.000 de unitati in SUA si va fi lansat si in Europa in aprilie. Cel de-al doilea single „Betcha CanÂ’t Do It Like Me” este difuzat de radiouri si are si un videoclip.

MISSY ELLIOTT-„The Cookbook”
Al treilea single de pe albumul „The Cookbook”- „We Run This” (Stick It Mix) – va fi utilizat in noul film Disney „Stick It”. Filmul va fi lansat pe 21 aprilie 2006. Filmul este o comedie despre echipa de gimnastica a unei tinere si il are pe Jeff Bridges in roul principal. Missy a realizat si un videoclip pentru aceasta melodie care va contine si scene din film. Un album Greatest Hits al divei va fi lansat in mai si va contine si doua single-uri noi si DVD-uri cu videoclipurile interpretei.

JEWEL SE INTOARCE CU „Goodbye Alice in Wonderland”
„Goodbye Alice in Wonderland” nu este un basm dar este totusi o poveste stranie. Este povestea vietii mele-de la singuratatea din Alaska, la prima mea vizita la HollywoodÂ…de la faima, la tradarile celor mai apropiati. Este albumul cu cea mai puternica tenta biografica pe care l-am facut de la „Pieces of You” si am petrecut mult timp aranjandu-l, avand un inceput si un sfarsit ca un roman. La sfarsitul albumului, daca asculti cu atentie poti sa auzi povestea cantecului sirenelor care m-a sedus, drumul pe care l-am parcurs ce m-a fortat sa gasesc solutii pentru pierderea inocentei. Pana la urma drumul m-a adus de unde am plecat si am ajuns sa ma regasesc.” Acest album este programat sa apara pe 2 mai. Pentru prima data fanii pot vedea pe internet pe site-ul www.jewelunedited.com videoclipul piesei care da titlul albumului. Filmat la ferma lui Jewel din Texas clipul reflecta soundul intim si puternica poveste autobiografica din cantec. Jewel este o artista, o poeta si o pictorita de succes si continua sa exploreze noi genuri musicale de la folk la rock, pop, country, blues sau jazz. Pana azi Jewel a vandut peste 25 milioane de albume in toata lumea avand o cariera foarte impresionanta pentru cineva de varsta ei.

DJ-UL JOE HAHN DESPRE NOUL ALBUM LINKIN PARK
„Acum suntem in faza experimentala a inregistrarilor pentru noul album. Nu avem inca o directie sigura, dar avem o multime de idei din care speram sa scoatem un material la fel de bun ca cele precedente. L-am ales pe producatorul Rick Rubin deoarece a lucrat cu artisti ca Def Jam, Beastie Boys, Run DMC, Slayer, Johnny Cash, Neil Diamond, si Red Hot Chili Peppers. Cu acest album incercam sa cream ceva diferit de ceea ce am oferit publicului pana acum. Primele doua albume Linkin Park sunt legate, dar noul album nu va avea legatura cu acestea deoarece are un sound diferit. Abia asteptam sa plecam in turnee, sa impartasim muzica noastra fanilor, dar asta se va intampla in vara cand va fi gata noul album.”

FORT MINOR-„The rising tied”
Single-ul „Believe Me” este #1 la MTV Brazilia. Urmatorul single va fi „Where’d You Go” si este difuzat in heavy rotation la radiourile din Romania de la sfarsitul lunii ianuarie.

DISTURBED-„Ten Thousand Fists”
Trupa va incepe turneul european pentru promovarea albumului „Ten Thousand Fists” in luna martie 2006 cu orasul german Nuremburg.

H.I.M.- „Dark Light”
Albumul „Dark Light” se vinde foarte bine in Europa si SUA. Un nou videoclip va fi filmat in martie pentru posturile din SUA. In februarie trupa este in turneu in Europa de Vest.

THE FLAMING LIPS-„At War With The Mystics”
Noul album „At War With The Mystics” va aparea pe 4 aprilie. Membrul trupei The Flaming Lips Wayne Coyne va fi prezentator la Britt Awards 2006.

LUIS MIGUEL- „Grandes Existos”
Luis Miguel este cel mai cunoscut cantaret in zonele in care se exista vorbitori si mai ales vorbitoare de limba spaniola. Acest album contine cele mai cunoscute melodii ale sale alaturi de materiale care nu au mai fost promovate pana acum. Pe 16 februarie, in cadrul unui spectacol, Luis Miguel va primi din partea casei de discuri Warner, discul de diamant si triplu platina pentru vanzari de peste un million de copii din albumul „Mexico en la Piel”. Tot in aceeasi seara artistul va primi cvadruplu disc de platina pentru albumul „Grandes Exitos” lansat in noiembrie 2005 si dublu disc de platina pentru DVD-ul cu acelasi nume.

NATALIE MERCHANT- „Retrospective1995-2005”
Vocea legendarei Natalie Merchant pe o compilatie ce contine cele mai bune melodii ale sale. Materialul se poate gasi in doua versiuni, una simpla si una cu doua CD-uri ce contine in plus versiuni acustice, b-side-uri, contributii la soundtrack-uri si piese inregistrate pentru albume de caritate.

SIMPLE PLAN- „MTV hard rock live”
Albumul live al rockerilor canadieni care au cucerit lumea cu „Still Not Getting Any” a fost inregistrat in cadrul MTV Hard Rock Live. Simple Plan si-a inceput turneul in Europa in ianuarie si il vor termina la sfarsitul lunii martie in Cape Town, Africa de Sud.

JOHNNY CASH- „Unchained”
Pe acest album interpretul creeaza o combinatie de country cu pop si chiar rock alternativ. Albumul ” Unchained” a fost nominalizat la premiile Grammy in 1998 pentru cel mai bun album country.

JOHNNY CASH- „VH1 Storytellers”
Pe la mijlocul anilor Â’80 Johnny Cash a plecat intr-un turneu cu Waylon Jennings, Willie Nelson si Kris Kristofferson intr-o trupa intitulata The Highwaymen, inregistrand si doua albume cu acestia. Vh1 Storytellers este un show in care Cash apare alaturi de Willie Nelson.

JOHNNY CASH- „American III Solitary man”
Este al treilea album din seria „Americana”. Acesta este primul album de studio de cand artistul a fost diagnosticat cu parkinson in 1997. El continua temele despre dragoste, singuratate si credinta ce apar frecvent in cantecele lui Cash. Totodata albumul este format din doua parti: una in care artistul canta in duet cu vechi prieteni cum ar fi Tom Petty sau Merle Haggard si una in care se regaseste doar Cash si chitara sa.

JOHNNY CASH- „American Recordings”
Legenda a muzicii country, a reusit sa se apropie si de noul val de rock prin lansarea acestui album folk. El cuprinde mai multe stiluri, dar a fost etichetat ca fiind folk deoarece in majoritatea cantecelor apare doar interpretul si chitara sa. Acest album vine ca raspuns la problemele cu care se confrunta cantaretul in momentul in care a aparut o noua generatie de muzicieni care au luat locul, cel putin la radiouri, vocilor cunoscute. Printre cei care au compus cantece pe „American Recordings” se numara Leonard Cohen, Kris Kristofferson, Glenn Danzig, si Tom Waits. Albumul a fost apreciat de toti iubitorii de rock si a castigat premiul Grammy pentru cel mai bun album folk in 1995.

SKYE- „MIND HOW YOU GO”
Skye Edwards, vocea de la Morcheeba isi lanseaza primul album solo dupa ce a parasit formatia. Vocea sa speciala si melodiile pop senzationale fac din acest album un adevarat regal pentru cunoscatorii genului.

VARIOUS ARTISTS –”Our New Orleans”
Recent inregistratul album de caritate Our New Orleans arata profunzimea si bogatia muzicii acestui oras unic. Unii dintre cei mai cunoscuti muzicieni din New Orleans, de diferite genuri, au inregistrat cantece care exprima sentimentele lor pentru indragitul oras natal. Artistii au intrat in studiourile din toata tara pentru a inregistra acest album in mai putin de o luna. Toate castigurile care vor veni din vanzarile Our New Orleans vor fi donate fundatiei Habitat for Humanity International care se ocupa de persoanele afectate de recentele uragane. O parte din aceste fonduri va fi pastrata pentru a cladi case pentru muzicienii ramasi fara adapost in urma cataclismului. Our New Orleans a fost lansat pe 6 decembrie.

VARIOUS ARTISTS „Bossa ‘nÂ’ Marley”

The electro-bossa songbook of Bob Marley

„Bossa N’ Marley” este o compilatie cu cele mai cunoscute melodii ale celebrului compositor si interpret mixate intr-un stil futurist cu bossa nova si muzica electronica. Dintre cei care mixeaza celebrele cantece amintim Amazonics, Groove Da Paria , Anakelly si Urban Love feat. Astrud C. & Moana . Data de lansare a acestui material mixat este 20 februarie 2006.

MATCH POINT SOUNDTRACK
„Matchpoint” este o drama despre ambitie si obsesie, despre mirajul banilor si despre discrepanta intre dragoste si dorinta sexuala. Totodata filmul arata cat de mult conteaza norocul in viata oamenilor si cat de putin isi pot controla acestia propria existenta. Chris este un modest instructor de tenis care se lasa antrenat intr-o relatie pasionala cu viitoarea lui cumnata, apetisanta Nola. Filmul ii are in rolurile principale pe Scarlett Johansson („Lost in Translation,” „Girl With a Pearl Earring”), Jonathan Rhys Meyers („Bend it Like Beckham,” TVÂ’s „Elvis”), Emily Mortimer („Lovely & Amazing,” „Bright Young Things”), Matthew Goode („Chasing Liberty”), Brian Cox („The Bourne Identity,” „Red Eye”) si Penelope Wilton („Iris,” „Pride & Prejudice”). Filmul este scris si regizat de Woody Allen si a avut premiera la Cannes in 2005. Muzica de pe coloana sonora este de la inceputul secolului 20 si a fost adaptata pentru a incanta ascultatorii de pretutindeni.

LORD OF THE RINGS SOUNDTRACK COMPLET
Acest pachet contine trei CD-uri si un DVD audio in dolby digital sorround sound cu coloana sonora a primei parti a trilogiei” The Fellowship of the ring”. Muzica este compusa de celebrul compozitor de muzica de film Howard Shore, iar printre interpreti ii amintim pe Enya cu piesa „May it Be”, Elizabeth Fraser si Edward Ross.

A & A Records

Tags: