Noutati, pe DVD, de la PRO VIDEO

Apropo.ro / 03.01.2006, 15:55
Noutati, pe DVD, de la PRO VIDEO
Pentru aceasta saptamana, PRO VIDEO va propune, pe suport DVD, alte sase titluri. Aceste filme pot fi achizitionate din marile centre comerciale si din magazinele de inchiriere. Acum pe DVD: Titlul original: Looney Tunes Collection, Vol.


Pentru aceasta saptamana, PRO VIDEO va propune, pe suport DVD, alte sase titluri.

Aceste filme pot fi achizitionate din marile centre comerciale si din magazinele de inchiriere.

Acum pe DVD:

Titlul original: Looney Tunes Collection, Vol. 4
Titlul romanesc: Colectia Looney Tunes, Vol. 4
Gen: Animatie
Distribuit prin PRO VIDEO

Acest set de 4 discuri contine desene animate fara egal. AsadarÂ… ce se intampla doctore? Bucurosi de intrebare! Bugs Bunny se afla in fruntea distributiei in diverse roluri, incepand cu o parodiere a lui Robin Hood si terminand cu o intalnire cu Humphrey Bogart (Cele mai tari aventuri ale lui Bugs Bunny, Volumul 4). Durduliul si talentatul Porky Pig devine eroul principal in Cele mai tari aventuri ale lui Porky, Volumul 3. Veselia iti intra in casa cu o viteza ametitoare odata cu Cele mai tari aventuri ale lui Speedy Gonzales, Volumul 1. Adesea se spune ca pisicile au noua vieti… In Intalnirea vedetelor, Volumul 5: Carnavalul pisicilor, ele te invita in lumea lor pentru a le descoperi pe parcursul celor 14 episoade. Patru discuri, 53 de episoade, distractie la nesfarsit – totul numai in Colectia Looney Tunes, Volumul 4.

ELEMENTE SPECIALE:

„Comentarii si articole cu animatori; istorici; artisti specializati in animatie si actorii care au dat voce personajelor; creatori de personaje”

„Muzica si efecte speciale pe episoade selectate”

„Film Bugs Bunny Superstar”

„Un nou film documentar despre Friz Ferleng si contributia sa in filmul de animatie”

„The Bugs Bunny Show: Secvente: Ballpoint Puns Bridging Sequences si Foreign Legion Leghorn”

„6 reportaje din culise cu elemente speciale”

„Filme de arhiva din timpul razboiului”

Titlul original: Scooby Doo: Gentlemen start your monsters
Titlul romanesc: Ce mai e nou Scooby Doo? Domnilor, porniti monstrii
Gen: Animatie
Distribuit prin PRO VIDEO

Prindeti-va centurile si demarati alaturi de Scooby-Doo in cele patru episoade cu iz de vacanta! In episodul Domnilor, porniti monstrii, Freddy se ciocneste cu veritabilul Monster Truck de la campionatul de Supercamioane, in drum spre Florida. Totul devine o adevarata nebunie in episodul Halloween cu Scooby-Doo, cand trupa rock KISS apare si canta la cea de-a 100-a aniversare de la Banning Junction. Impreuna cu prietenii lui, eroul nostru planuieste in episodul Craciun cu Scooby-Doo sa-l topeasca pe ferocele Om de zapada pentru a salva situatia incurcata in care au ajuns. Nici la cea mai mare competitie de minigolf, sperieturile nu se opresc cand campionul Shaggy joaca O runda ingrozitoare cu un amenintator clovn metalic… si marcheaza. Pentru distractie non-stop, porniti DVD-urile acum!

Titlul original: Lake House
Titlul romanesc: Casa de langa lac
Regie: Alejandro Agresti
Distributie: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer
Gen: Drama/ Romantic
An de productie: 2006
Distribuit prin PRO VIDEO

Doctorita Kate Foster a intalnit in sfarsit iubirea mult-visata. Se pare insa ca aceasta relatia care are loc la mare distanta este una neobisnuita. Ea locuieste in centrul orasului Chiacago. El locuieste intr-o suburbie izolata de pe malul unui lac. Ea traieste in anul 2006. El in 2004… Keanu Reeves si Sandra Bullock fac din nou echipa dupa Speed – Cursa Infernala, in aceasta emotionanta poveste de dragoste care depaseste limitele timpului. Totul incepe cand Kate hotaraste sa se mute din casa sa cu vedere spre lac si lasa scris un bilet pentru urmatorul locatar, arhitectul Alex Wyler. Curand, cei doi incep sa corespondeze. Din acel moment isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Insa, in mod ciudat ei traiesc la distanta de… doi ani. Vor reusi sa se intalneasca? Magica si emotionanta Casa de langa lac este o poveste de dragoste pentru 2004, 2006 si pentru totdeauna.

Elemente Speciale

„Scene suplimentare”

„Trailer”

„Limba si subtitrare”

Titlul original: Big Love
Titlul romanesc: Marea iubire
Regie: Sarah Pia Anderson
Distributie: Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin
Gen: Drama
An de productie: 2006
Distribuit prin PRO VIDEO

Gandeste-te… ca ai trei sotii. Este un vis devenit realitate? Mai gandeste-te! Fa cunostinta cu eroul serialului, Bill Henrickson (Bill Paxton), un poligam practicant care traieste in suburbiile Salt Lake City-ului impreuna cu cele trei sotii si cei sapte copii. Om de afaceri independent, patron a unei retele de magazine, Bill se confrunta cu o multime de provocari de natura emotionala, romantica si financiara din partea celor trei sotii – Barb (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) si Margene (Ginnifer Goodwin). In timp ce ele isi ingrijesc copiii, in cele trei case alaturate, Bill trebuie sa faca fata unei nesfarsite avalanse de facturi, iar inaugurarea noului sau magazin de hardware se dovedeste a fi o grija in plus. Si daca nu era de ajuns, treaba se complica si mai mult atunci cand parintii lui Bill, Frank si Lois (Bruce Dern si Grace Zabriskie), care traiesc intr-o comunitate poligamica din zona rurala a Utah-ului, trec printr-o serie de crize. Pentru a pune capac tuturor evenimentelor neplacute, Bill trebuie sa faca fata unei noi provocari in afaceri venita din partea lui Roman (Harry Dean Stanton), unul dintre socrii sai si a „Profetului” comunitarii poligamice unde traiesc parintii sai.

Titlul original: Animaniacs, Vol. 1
Titlul romanesc: Animaniacii, Vol. 1
Regie: Steven Spielberg
Gen: Animatie
Distribuit prin PRO VIDEO

Animaniacii sunt pe val. Warner Bros ii prezinta pe Yakko, Wakko si Dot in primul volum al seriei Animaniacii alergand nestapaniti in jurul lumii. Cine i-a ajutat pe Einstein, Beethoven sau Lincoln in momentele cand ii parasea inspiratia? Cine a lansat curentul neintrerupt al parodiilor, gagurilor si culturii umorului? Cine l-a pus pe la in sha la la? In sezonul I ne intalnim cu cei doi super-soricei (Pinky si Brain), impreuna cu inaripatii (The Good Feathers), blanosii (Rita si Runt) si afumatul (Slappy the Squirrel). Puneti mana urgent pe telecomanda maniacilor si hai la distractie!

Titlul original: Fearless
Titlul romanesc: Jetli in Fara Teama
Regie: Ronny Yu
Distributie: Jet Li, Shido Nakamura, Betty Sun, Yong Dong
Gen: Actiune/ Drama
An de productie: 2006
Distribuit prin PRO VIDEO

Umilit dupa uciderea tatalui sau intr-un duel public, Huo Yuanjia (Jet Li) se hotaraste sa faca tot posibilul pentru a deveni luptatorul perfect. Din nefericire, el va descoperi ca abilitatile sale de luptator atrag crime cumplite pornite din dorinta neinsetata a oamenilor de razbunare. Desi Yuanjia incearca sa se apere, el se va simti cu adevarat protejat din momentul in care o intalneste pe bunica Sun si pe nepoata ei oarba. Ajungand sa inteleaga bunatatea si generozitatea, Yuanjia descopera un nou mod de viata si o noua motivatie in lupta.

PRO Video

Tags: