Noutăţile lunii decembrie la AXN: dramatism, SF şi acţiune

De: Alexandra Necsoiu / 28.11.2018, 16:24
Noutăţile lunii decembrie la AXN: dramatism, SF şi acţiune
AXN încheie anul 2018 cu noi seri pline de dramatism, SF şi acţiune. Maratoane de filme în week-end-uri, dar şi un nou sezon din Grimm, cu episoade duble, sunt printre surprizele pregătite în luna decembrie.

AXN

Grimm – premiera sezonului 6, episoade duble din 7 decembrie, vinerea, de la ora 21:00; cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Odată ce forţele Black Claw au fost reduse la tăcere, Nick are un nou duşman în persoana căpitanului Sean Renard. După ce a câştigat alegerile pentru primăria din Portland, Renard este decis să instaureze un nou sistem de lege şi ordine, exact pe gustul său. Nick se vede nevoit să ia măsuri pentru a-şi proteja oraşul şi pe cei dragi, mai ales pe copilul său şi a lui Adalind. Pentru a restabili pacea, va fi nevoie de toată puterea lui Nick şi a aliaţilor săi. În acelaşi timp, Monroe şi Rosalee se confruntă cu propriile îndoieli legate de a aduce un copil pe lume, iar Eve are probleme de identitate odată ce vechea sa personalitate reiese la suprafaţă.

Bun venit în Zombieland/ Zombieland – 2 decembrie, duminică, de la ora 22:00; cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin

Columbus (Jesse Eisenberg) şi-a făcut un obicei în a fugi de ceea ce îl sperie. Tallahassee (Woody Harrelson) nu se teme de nimic. Într-o lume controlată de zombi, cei doi sunt supravieţuitorii perfecţi. Însă, acum, vor trebui să se confrunte unul cu celălalt.

Inamicul invizibil / Flight of fury – 8 decembrie, sâmbătă, de la ora 21:00; cu Steven Seagal, Steve Toussaint

Un agent secret al forţelor aeriene, John Sands, trebuie să acţioneze în afara legii pentru a neutraliza agenţi inamici şi pentru a recupera un bombardier top secret înainte de a ajunge în mâini teroriste. Aceasta misiune este o cursă contra cronometru cu mize mari. Va reuşi Sands să salveze situaţia şi, totodată, să îşi recupereze viaţa?

Justiţiarul: Zona de război / Punisher: War Zone  – 30 decembrie, duminică, de la ora 23:00;  cu Ray Stevenson, Dominic West, Wayne Knight

După ce a urmărit şi capturat sute de criminali violenţi, Frank Castle, cunoscut ca The Punisher, se confruntă cu cel mai mare duşman de până acum – Jigsaw. Fost ofiţer al marinei şi agent FBI, Castle porneşte singur într-o luptă impotriva răufăcătorilor. După ce ucide capul unei reţele mafiote, un fost puşcăriaş, Russo, revine în New York şi convinge restul capilor mafiei că poate să îl elimine pe Castle. Lupta se complică când intervine agentul FBI West care vrea să îi prindă atât pe Castle, cât şi pe Russo.