Noutăţile lunii februarie la AXN

De: Nicoleta Nicolae / 21.01.2019, 16:55
Noutăţile lunii februarie la AXN
În luna februarie, AXN le propune telespectatorilor să uite de iarnă, ger, zăpadă şi să pornească în noi aventuri, pe meleaguri însorite, precum Guyana Franceză sau Spania, în noile producţii difuzate în premieră – „Goana după aur”/ „Ouro” şi „Unde dai şi unde crapă”/”Snatch” ( sezonul doi).

AXN
Goana după aur/ Ouro – premieră, din 11 februarie, lunea, de la ora 23:00; cu Olivier Rabourdin, Mathieu Spinosi

În noua dramă – aventură, telespectatorii vor avea parte de o experienţă pe care nu o vor uita, în pădurea din Guyana. Vincent, un tânăr care studiază geologia, pleacă într-un internship la o mină de aur, în Guyana Franceză. Sub aripa protectoare a baronului local Antoine Serra, care îl învaţă totul despre afacerile cu metalul preţios, Vincent face nişte alegeri greşite, care îl poartă în lumea traficului cu aur. Noii veniţi sunt priviţi cu scepticism, lucru pe care Vincent îl va afla curând. Tensiunile ating cote maxime şi totul riscă să se transforme într-un război cu competiţia din Brazilia, odată ce Vincent şi Serra încep să construiască o zonă pentru a explora o mină de aur.  Lucrurile se complică şi mai mult, când tânărul student descoperă că mitica mină Sarah Bernhard nu este o legendă. Jungla din Guyana este o lume aparte, unde oameni de afaceri, escroci, geologi şi soldaţi convieţuiesc, unde oamenii ucid sau sunt ucişi pentru câteva grame din preţiosul metal.

NCIS – New Orleans – premiera sezonului 5, din 20 februarie, miercurea, episoade duble de la ora 23:00; cu Scott Bakula, Lucas Black şi Shalita Grant
Debutul sezonului 5 îl găseşte pe agentul special Pride, şeful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce luptă pentru viaţa sa, colegii şi prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare. 

AXN Black
Unde dai şi unde crapă/ Snatch – premiera sezonului 2, din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino

Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie şi lansat în 2000, “Unde dai şi unde crapă/ Snatch” spune povestea unui grup de tineri pungaşi. Sezonul doi îi găseşte pe protagoniştii găştii Hill în însorita Spanie, bucurându-se de o bine meritată vacanţă. Însă totul se transformă rapid într-o nouă cursă contra-cronometru pentru a-şi proteja averea, dar şi viaţa. Acţiunea sezonului doi are loc într-un orăşel de pe coastă, unde Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, fuge de cel mai mare mafiot local. Eroii vor avea nevoie de toată  îndemânarea şi curajul pentru a-şi învinge inamicii. Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley în seria de filme Harry Potter, îşi reia rolul principal în noul sezon, alături de alţi actori cunoscuţi publicului din producţii precum “Money Heist” sau “The Borgias”.
     

Tags: