Noutăţile lunii februarie la Disney Channel si Disney Junior – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 21.01.2019, 16:43
Noutăţile lunii februarie la Disney Channel si Disney Junior - FOTO
Disney Channel PREMIERĂ: PENNY DE LA M.A.R.S. Un nou serial îşi face debutul pe micile ecrane în luna februarie cu lecţii importante de viaţă despre cât de importante sunt prietenia şi familia, dar şi să îţi urmezi visele. Penny de la M.A.R.S. este despre un grup de adolescenţi care aspiră să ajungă vedete urmând cea mai prestigioasă şcoală de muzică - M.A.R.S. Penny este o tânără de 16 ani, fiica unui star pop care vrea să îşi urmeze şi ea visul de a ajunge vedetă pop, dar prin forţe proprii. Se înscrie la audiţii la M.A.R.S. însă fără a-şi dezvălui identitatea. Singura care îi ştie secretul este prietena ei, Camilla. Amândouă sunt admise şi aşteaptă nerăbdătoare provocările ce decurg din noul lor rol de eleve la M.A.R.S. Situaţia se complică însă în momentul în care amândouă se îndrăgostesc de acelaşi băiat.

Din 18 Februarie, de luni până joi, de la ora 19.00.

SOY LUNA, NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3

Al treilea sezon din Soy Luna ne-o înfăţişează pe eroină ca Sol Benson şi, implicit, moştenitoarea unei averi. Luna caută informaţii despre părinţii ei care i se revelează în vis, astfel că un nou mister legat de trecutul familiei Benson ia naştere la conac.

Sharon îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi face alianţă cu Rey, întors la conac foarte spăşit, cu care îşi plănuieşte răzbunarea. Gary concediază trupa Roller şi creează una nouă formată din Ámbar, Emilia şi Benicio, noua axă a răului. Luna, Nina, Jim şi Yam sunt toţi în an terminal foarte preocupaţi de alegerile pe care le au de făcut pentru viitorul lor. Ceilalţi: Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo şi Ramiro sunt în primul an după şcoală şi experimentează noi dileme şi provocări.  

De luni până joi, de la ora 18.00.

ELENA DIN AVALOR, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 2

Elena, o adolescentă curajoasă şi aventurieră care şi-a salvat împărăţia de magia vrăjitoarelor, trebuie să înveţe să se comporte ca prinţesă până va veni vremea să preia coroana de regină. În noile episoade, Elena îşi asumă şi mai tare rolul de lider şi pătrunde mai adânc în ţara magică a jaquinilor.

Din 28 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 15.00.

AVENTURA ÎNCÂLCITĂ A LUI RAPUNZEL

Serialul de comedie şi aventură ne-o arată pe Rapunzel după ce îşi cunoaşte părinţii şi se familiarizează cu rolul de prinţesă şi viitoare conducătoare a poporului şi a regatului Coronei. Spiritul ei neînfrânat şi curiozitatea fără margini o fac să îşi dea seama că mai are multe de aflat despre ea însăşi şi despre lumea din jur înainte de a-şi asuma rolul de prinţesă.  Spre dezamăgirea regelui, Rapunzel preferă aventura misiunii de prinţesă.  O acompaniază Eugen (cunoscut anterior ca Flynn Rider), cameleonul ei credincios Pascal, devotatul cal Maximus şi hoţii de

la Răţuşca Drăgăstoasă. Serialul o introduce pe Cassandra, o slujitoare credincioasă şi confidentă a lui Rapunzel.

De pe 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.30.

PE PLACUL BĂIEŢILOR

Cele mai aşteptate seriale pentru băieţi vor rula în reprize de câte trei ore jumate, în weekend, de la ora 17.30. Nu rataţi serialul Cei 6 Supereroi, Ciudăţeni, Copiii bionici, Căţelul blogger, sâmbăta şi duminica de le 17.30, începând din 19 ianuarie.

Disney Junior

FANCY NANCY CLANCY VREA SĂ FACĂ IMPRESIE

Poznaşa Nancy îşi continuă aventurile, de această dată încercând să îl impresioneze pe şeful tatălui ei venit în vizită. Ea vrea să demonstreze astfel că e suficient de mare cât să îşi petreacă timpul printre adulţi.  

Vineri, 1 februarie, de la 18.00

EROII ÎN PIJAMALE ŞI O DILEMĂ

În noile episoade cu eroii Şopi, Bufniţă şi Pisoi, Romeo fură Cristalul lunii. Eroii în pijamale sunt convinşi însă că vinovată este Fata Lună. Cum rezolvă misterul aflaţi vineri, 1 februarie, de la ora 19.00.

MILES: MISIUNEA COSMO-FORŢA, EPISOADE NOI

Miles şi familia sa intergalactică provoacă imaginaţia celor mici într-o serie de noi aventuri în Tomorrowland! Misiunea Cosmo-Forţa şi Regina Gemma îşi unesc forţele pentru a salva regatul celei din urmă de Nemesystems.

Din 4 februarie, de luni până vineri, de la ora 10.00.

PRIETENII CĂŢELUŞI, LA JOACĂ

Când nu sunt în misiune, Bingo şi Rolly au şi timp de joacă. În noile episoade scurte, cei doi sunt prinşi însă într-un nou proiect care le dă bătăi de cap – o petrecere la piscină pentru căţei.

Din 1 februarie, de luni până miercuri, de la 17.25.

TRULLI TALES: AVENTURI ÎN ŢARA GURMI

Bun venit în Truliland. Faceţi cunoştinţă cu locuitorii. El este Ring! Fiecare dintre personaje va fi prezentat într-o serie de episoade scurte!

Din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.25.

GARDA FELINĂ ŞI ASALTUL GROTEI

După ce descoperă o grotă misterioasă care ar putea deţine cheia înfrângerii lui Cicatrice, Garda felină trebuie să îi afle secretele ânfruntând tot felul de provocări.

Din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

MICKEY ŞI PILOŢII DE CURSE – CĂLĂTORIE ÎN JUNGLĂ

În noile episoade, bunele prietene Minnie şi Daisy călătoresc în jungla amazoniană pentru a-l ajuta pe vărul lui Daisy să fotografieze o pasăre rară.  

Din 18 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.30