Noutăţile lunii ianuarie la AXN: Virus/ Helix, NCIS:Los Angeles, Midnight, Texas, Cititorii de oase/ Bones

De: Cristiana Trifu / 18.12.2018, 15:14
Noutăţile lunii ianuarie la AXN: Virus/ Helix, NCIS:Los Angeles, Midnight, Texas, Cititorii de oase/ Bones
În ianuarie, unele dintre cele mai îndrăgite seriale („NCIS: Los Angeles”, „Cititorii de oase” şi „Candice Renoir”) revin la AXN cu sezoane noi, în timp ce lumea creată de Charlaine Harris, autoarea din spatele „True Blood”, se dezvăluie într-un nou serial în premieră, „Midnight, Texas”.

AXN

Virus/ Helix – sezonul 2, din 4 ianuarie, vinerea, de la ora 23:00; cu Billy Campbell, Kyra Zagorsky şi Matt Long

După ce abia au reuşit să scape vii, supravieţuitorii din primul sezon încearcă să treacă peste ororile care s-au întâmplat la Arctic Biosystems. Însă, când o nouă misiune îi conduce pe o insulă misterioasă, plină de copaci, descoperă rapid că influenţa companiei Ilaria este mult mai periculoasă şi extinsă decât şi-au imaginat. Un nou virus letal se transformă într-o ameninţare pe care nimeni nu o credea posibilă.
   
NCIS:Los Angeles – premiera sezonului 9, din 9 ianuarie, episoade duble, miercurea, de la ora 21:00; cu Chris O’Donnell, LL COOL J, Linda Hunt

Noul sezon debutează cu o decizie şocantă – Hetty îşi depune dosarul de pensionare şi dispare. Shay Mosley, Director Executiv Adjunct, soseşte în Los Angeles pentru a supraveghea activitatea echipei şi prima măsură pe care o implementează include schimbări de personal. Mai mult, Sam, suferind după moartea soţiei şi locuind într-o rulotă pe plajă, refuză să înţeleagă de ce Callen şi-a găsit un nou partener.

Cititorii de oase/ Bones – premiera sezonului 6, din 10 ianuarie, episoade duble, joia, de la ora 21:00; cu Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin

Cariera şi reputaţia Camillei sunt în joc, aşa că echipa îi vine în ajutor pentru a rezolva cazul unui băieţel neindentificat. Unitatea de Antropologie Criminalistică şi-a pierdut mare parte din energie după ce s-a desfiinţat pentru ca fiecare membru să se ocupe de proiecte personale. Acum toţi vor trebui să depună efort pentru a descoperi dovezi care să ofere puţină linişte familiei băieţelului. După ce descoperă noi indicii ascunse în laborator şi ajung la concluzii personale neaşteptate, întreaga echipă îşi dă seama că locul ei este în Washington, D.C.   

Midnight, Texas – premieră, din 25 ianuarie, episoade duble, vinerea, de la ora 21:00; cu François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel

Bazată pe seria populară de cărţi scrisă de Charlaine Harris, autoarea din spatele “True Blood”, noua dramă supranaturală urmăreşte povestea lui Manfred (François Arnaud), un om cu uşoare puteri paranormale, care fuge de un trecut periculos şi care ajunge în orăşelul izolat Midnight, din Texas. Acolo, bariera între lumea celor vii şi celor morţi este foarte fină, fiind o destinaţie perfectă pentru vampiri, vrăjitoare, vârcolaci şi alte creaturi neobişnuite. Înconjurat de cei din alte lumi, Manfred pare că a găsit locul unde se poate integra. Însă poliţia şi acţiunile ei intruzive, găştile de biciclişti şi o crimă misterioasă ameninţă locul perfect creat de Manfred şi noii săi prieteni.

AXN White
Candice Renoir – premiera sezonului 6, din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00; cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet

Candice revine mai radiantă ca oricând, sigură pe ea şi  pe propriul şarm, în pofida trecerii timpului. Absenţa lui Antoine, de care este îndrăgostită deşi nu vrea să recunoască, este singurul lucru care o face să sufere. Însă reîntoarcerea acestuia după un an de zile, aduce mari schimbări în viaţa eroinei. Într-un moment romantic, Candice află că Antoine este noul şef al BSU, chiar şeful ei, iar astfel începe un război între cei doi. Odată cu sosirea noului coleg, ales de Candice mai mult pentru aspectul fizic decât pentru abilităţile profesionale, încep să sară scântei.      

Tags: