Noutăţile lunii mai la Disney Channel si Disney Junior

Apropo.ro / 06.05.2019, 19:02
Noutăţile lunii mai la Disney Channel si Disney Junior
Luna mai vine la Disney Channel si Disney Junior cu seriale noi, dar si cu episoade noi din serialele îndrăgite:

BIZAARDVARK CONTINUĂ CU EPISOADE NOI

La 13 ani, Paige şi Frankie au toată viaţa înainte să cucerească nu doar scena muzicală pentru care se simt inspirate şi dăruite. Amuzanta lor ascensiune în cariera muzicală continuă cu noi hituri inspirate din viaţa lor cotidiană şi episoade noi, din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 13.00.

FAMILIA GREEN LA ORAŞ, ÎN ŞI MAI MULTE AVENTURI

Proaspăt mutaţi de la ţară la oraş, membrii familiei Green se străduiesc să se acomodeze cu noul stil de viaţă şi cu vecinii, nu fără peripeţii şi întâmplări amuzante, însă. Seria animată de comedie şi aventuri continuă cu episoade noi, din 6 mai, de luni până vineri de la ora 20.00.

AVENTURA ÎNCÂLCITĂ A LUI RAPUNZEL CONTINUĂ

Suferind de dor de casă în călătoria ei de autocunoaştere, Rapunzel descoperă un idol misterios care aduce fericirea oricui îl atinge. Fericirea nu durează însă prea mult, pentru că această putere ameninţă să distrugă grupul de prieteni. Noi episoade, din 13 mai, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.30.

MIRACULOUS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR

Marinette şi Adrien, în viaţa de zi cu zi, devin Buburuză şi Motan Noir în aventura lor de salvare a Parisului de creaturile nefaste care vor să  transform toţi locuitorii oraşului în răufăcători. Ce alte confruntări mai au de înfruntat cei doi super eroi în lupta lor cu akuma? Vedeţi în episodul special, pe 24 mai, de la ora 14.30.

KIM POSSIBLE, FILMUL

Kim Possible şi prietenul ei Ron Stoppable intră într-un nou an şcolar la liceu, dar şi în noi aventuri pentru salvarea lumii de răufăcători. Filmul original Disney Channel, vineri, 24 mai, de la ora 15.30.

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZONUL 2

Primul episod din noul sezon al serialului Penny de la M.A.R.S. ni-l arată pe Seb care tocmai a aflat adevărul despre Bakia şi cântecul furat, motiv pentru care nu mai vrea să aibă de a face cu Penny. Ce se întâmplă, însă cu Penny? Noul sezon începe din 27 mai, cu episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 19.00.

LAYNE CEA RAPIDĂ, UN NOU SERIAL

Viaţa lui Layne Reed este perfect organizată până când descoperă V.I.N., o maşină vorbitoare şi plină de personalitate, ascunsă lângă casa ei. De luni, 27 mai, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 15.30.

Disney Junior

MICII MUPPETS – EPISOADE NOI

Micii Muppets se întorc cu episoade noi în care visele lor devin realitate! Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo şi Summer sunt în centrul aventurilor palpitante generate de imaginaţia lor. De luni până vineri de la ora 11.00.

GIGANTOZAURUL – UN NOU SERIAL

Patru dinozauri explorează misterele lumii preistorice din care cel mai mare, cel mai de temut, dar şi mai captivant mister este  Gigantozaurul însuşi! Mazu, Tiny, Bill şi Rocky vor să îi descopere secretele, dar şi să înveţe lucruri de la el. Din 29 aprilie, de luni până vineri de la ora 17.00.

EROI ÎN PIJAMA – EPISOADE SCURTE

Cei trei eroi în pijama sunt într-o cursă frenetică în jurul lunii la concurenţă cu Fata Lună pentru găsirea diamantului lunii. Episoadele scurte pot fi urmărite în săptămâna 29 aprilie – 3 mai, de la ora 17.25. 

CLAUDE – UN NOU SERIAL

Claude este un câine vesel şi săritor, care, alături de cel mai bun prieten al său din lume, Sir Bobblysock trece prin numeroase aventuri în orăşelul colorat de la malul mării, un adevărat rai al căţeilor.

Din 6 mai, de luni până vineri  la ora 14.00

FANCY NANCY CLANCY

Mica şi rafinata Nancy trece printr-o nouă încercare în momentul în care, trăgând cu urechea la discuţiile părinţilor ei, are impresia că îi aude punând la cale înstrăinarea căţelului familiei. Cum va rezolva Nancy situaţia? Aflaţi din 13 mai, de luni până vineri, de la ora 18.00.

VAMPIRINA, SEZONUL 2

Noul sezon debutează cu Vee într-o ipostază interesantă şi un rol deosebit la nunta lui Frankenstein. Din 27 mai, de luni până vineri, de la ora 18.30.

VARĂ CU SERIALELE PREFERATE

Din 27 mai, copiii sunt aşteptaţi să urmărească în fiecare zi, intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00 Doctoriţa Pluşica, de la 11.00 Eroi în pijamale, urmat de Mickey şi Piloţii de curse, de la ora 12.00, de la 13.00 Fancy Nancy Clancy, urmat de Vampirina, la ora 14.00, de la ora 15.00, Gigantozaurul şi de la ora 16.00 Garda felină