Noutăţile lunii martie la AXN

Apropo.ro / 14.02.2019, 13:55
Noutăţile lunii martie la AXN
Primăvara aceasta, telespectatorii au parte de noi surprize la AXN. Serialul procedural, cu accente de umor, „Recrutul” (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal, spune povestea unui bărbat aflat la a doua tinereţe care se înscrie la academia de poliţie. Noi ameninţări apar în lumea aparent liniştită din „Midnight,Texas” în sezonul 2, în timp ce carismaticul Mac revine cu noi aventuri şi elemente neaşteptate în sezonul trei din „MacGyver”.

AXN

Midnight, Texas – premiera sezonului 2, din 1 martie, vineri, de la ora 21:00; episoade duble, cu François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel

Locuitorii din Midnight se vor confrunta cu noi ameninţări în noul sezon, pentru că, aşa cum am descoperit, în micul orăşel din Texas au loc tot felul de manevre secrete şi ilegale, dar şi întâmplări supranaturale. Deschiderea unui nou hotel vine să destabilizeze fărâma de normalitate de care eroii se bucurau, în timp ce Manfred se confruntă cu consecinţele celor şase demoni care îl posedă, iar Joe îşi face un prieten nou.

Midnight Texas S2 AXN Midnight Texas S2 AXN 8

MacGyver  – premiera sezonului 3, din 5 martie, marţea, de la ora 21:00; cu Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt

În debutul sezonul trei, Mac decide să renunţe la toate conflictele pe care le are cu tatăl său şi revine la Fundaţia Phoenix, după trei luni petrecute în Nigeria, atunci când află că Jack este ţinta unui dictator criminal, pe care acesta îl urmărea.

MacGyver AXN 5  MacGyver AXN 1  MacGyver AXN 2

Recrutul/ The Rookie – premieră, din 5 martie, marţea, de la ora 22:00;  cu Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T.Jones

Noul serial procedural, inspirat dintr-o poveste adevărată, spune povestea lui John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraş de provincie. După un eveniment care îi dă viaţa peste cap, Nolan decide să îşi îndeplinească visul de a deveni poliţist în cadrul LAPD. Este primit cu scepticism atât de către superiori, cât şi de restul colegilor, fiind cel mai în vârstă recrut din istoria secţiei. Mai mult, toţi îl consideră un exemplu viu al crizei vârstei mijlocii. Aventurile lui Nolan şi toate experienţele pe care le va trăi în noua sa postură arată că nu este niciodată uşor să o iei de la capăt.

Recrutul AXN 1  Recrutul AXN 4  Recrutul AXN 8

AXN Black

Călători din viitor/ Travelers – premiera sezonului 2, din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00; cu Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Patrick Gilmore

În sezonul doi, agentul special FBI Grant MacLaren, alături de echipa sa de „călători”, se străduiesc să se adapteze la viaţa în secolul 21, în timp ce încearcă să îşi ducă la bun sfârşit misiunea de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica şi diplomaţia corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. În timp ce continuă să trăiască viaţa de zi cu zi a celor cărora le-au ocupat trupurile, în noul sezon cei cinci vor avea de înfruntat obstacole din ce în ce mai dificile, printre care Faction, un virus mortal, dar şi un nou călător misterios ale cărui intenţii sunt necunoscute.