Noutăţile lunii octombrie la AXN: Dispăruţi, NCIS: Anchetă militară, Scorpion

De: Cristiana Trifu / 20.09.2018, 12:49
Noutăţile lunii octombrie la AXN: Dispăruţi, NCIS: Anchetă militară, Scorpion
Luna octombrie debutează în forţă la AXN, cu seri pline de acţiune explozivă, cazuri misterioase, misiuni periculoase şi personaje complexe. Începând din 1 octombrie, lunea, noul serial „Dispăruţi” îl readuce pe Chris Noth (Soţia perfectă, Totul despre sex) pe micul ecran. Miercuri, 3 octombrie, revine echipa din „NCIS: Anchetă militară” cu episoade duble din sezonul 12.


Joia e timpul ca Walter O’Brien şi unitatea specială „Scorpion” să salveze din nou lumea de la tot felul de ameninţări, în sezonul patru.
Începând cu luna octombrie, telespectatorii pot urmări un singur episod din Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6, lunea, de la 22:55 şi două episoade din Grimm, sezonul 5, vinerea, de la ora 21:05.

AXN
Dispăruţi/ Gone – premiera din 1 octombrie, lunea, de la ora 22:00; cu Chris Noth, Leven Rambin, Danny Pino

Noua dramă „Dispăruţi” dezvăluie povestea supravieţuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick”Lanigan (Leven Rambin), şi a lui Frank Novak (Chris Noth), agentul FBI care a salvat-o. Întreaga adolescenţă, Kick s-a antrenat în arte marţiale şi folosirea armelor pentru a se putea apăra în orice moment de orice atac. În momentul în care Novak o convinge să se alăture echipei speciale pe care a creat-o cu resurse din partea FBI, Kick realizează ceea ce îşi doreşte cu adevărat să facă. Fostul ofiţer John Bishop ( Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) şi James Finley (Andy Mientus) completează noua echipă care se dedică rezolvării cazurilor de răpire şi persoane dispărute.

NCIS: Anchetă militară – premiera sezonului 12, din 3 octombrie, miercurea, episoade duble de la ora 21:00; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

În debutul sezonului 12, Gibbs şi McGee călătoresc în Rusia pentru a se asigura că un inginer NCIS, care are legături cu informaţii clasificate, ajunge în siguranţă. Misiunea lor este compromisă, iar cei trei se văd nevoiţi să se ascundă pentru a nu fi capturaţi de un grup de mercenari ruşi. În tot acest timp, restul echipei rămase în D.C. lucrează de zor şi se foloseşte de toate informaţiile şi contactele disponibile pentru a da de urma celor dispăruţi.

Scorpion – premiera sezonului 4, din 4 octombrie, joia, episoade duble de la ora 21.00; cu Eddie Kaye Thomas

Viaţa expertului în computere Walter O’Brien, care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, în cadrul unităţii speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva ameninţărilor din jurul globului, este din nou sub lupă. În sezonul patru, echipa trebuie să colaboreze cu vechiul lor duşman, Mark Collins ( Josh Leonard), pentru a opri o catastrofă care ar putea reprezenta finalul omenirii.  În tot acest timp, stingheri, Walter şi Paige încearcă să se adapteze noului statut – cel de cuplu. În primul episod al noului sezon, echipa „Scorpion”  cântă “Everything is absolutely genius.”