Noutăţile lunii septembrie la AXN: Grimm, Sherlock Holmes, Dr. Watson – FOTO

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 13:49
Noutăţile lunii septembrie la AXN: Grimm,  Sherlock Holmes, Dr. Watson - FOTO
“Cei bravi” (The Brave), o nouă producţie care urmăreşte aventurile unei trupe militare de elită în cele mai periculoase misiuni, are premiera pe AXN în luna septembrie. Două dintre cele mai populare serii de pe AXN, “Grimm” şi “Sherlock Holmes si Dr. Watson” (Elementary) continuă cu noi sezoane, odată cu venirea toamnei.

Fanii eSports vor avea parte de o surpriză începând cu 10 septembrie, AXN Spin va difuza de luni până vineri, “Ce e nou în eSports” (Heads Up Daily), un show de tip magazine cu invitaţi speciali şi subiecte în trend pentru pasionaţii de gaming şi eSports.

AXN
Cei bravi/ The Brave,
din 18 septembrie, două episoade, marţea, de la ora 21:00; cu Anne Heche şi Mike Vogel

Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în “Cei bravi”, o nouă producţie încărcată de emoţii, suspans, adrenalină şi momente tensionante care imping limitele la extrem. În faţa unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) şi echipa sa de eroi formată din agenţi speciali reuşesc să ducă fiecare misiune la bun sfârşit.
În fiecare episod, echipa din “Cei bravi” va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, în încercarea de a salva vieţile unor oameni nevinovaţi luaţi ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar şi pe suportul echipei de analişti conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).
 

Grimm, sezonul 5 din 7 septembrie, vinerea, de la 21:05; cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenţi ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri şi cazuri supranaturale în sezonul cinci. Odată cu moartea mamei sale, dar şi a lui Julliette, Nick porneşte în căutarea unor răspunsuri, care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui să se adapteze noului rol – cel de tată.

Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6 din 17 septembrie, două episoade, lunea de la 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinaţiile şi pierderile de memorie încep să îi afecteze munca şi, mai ales, relaţia cu Watson, acesta caută ajutor specializat. Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea ta, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat. În timp ce luptă cu proprile vulnerabilităţi, lucru care se dovedeşte a fi dificil, Holmes încearcă să îşi salveze atât cariera, cât şi prietenia cu Watson, pe care o preţuieşte mai presus de orice.

AXN Spin
Ce e nou în eSports/Heads Up Daily din 10 septembrie,  luni – vineri, de la 16:55;

Un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea eSports şi jocuri video. Cele mai recente competiţii de eSports, cei mai tari jucători, dar şi alte noutăţi din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”. Telespectatorii vor putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar şi cu unii dintre cei mai populari creatori de conţinut pe YouTube sau Twitch.