Noutăţile sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de undeva!”: Cristi Iacob va fi juratul-profesor de actorie, ruleta îşi schimbă înfăţişarea

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 10:54
Noutăţile sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de undeva!”: Cristi Iacob va fi juratul-profesor de actorie, ruleta îşi schimbă înfăţişarea
Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine, din 8 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuţie extrem de variată a concurenţilor şi un nou membru al echipei, Gianina Corondan. De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex şi acum arată cu totul altfel.

“Cea mai spectaculoasă transformare din acest sezon are loc chiar în prima ediţie: Andrei Aradits va deveni Cristi Iacob! E juratul-profesor-complice al concurenţilor şi le va da cele mai neaşteptate sfaturi despre cum pot găsi mai uşor drumul spre personajele primite la ruletă. De asemenea, avem un decor nou şi spectaculos şi o distribuţie a concurenţilor extrem de variată. Ruleta e şi  ea transformată, a primit cadou un lifting facial complex. Motiv pentru care, cel puţin la primele două gale se va afla în pauză vocală.”, spune Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general al show-ului.

De asemenea, un nou membru se alătură echipei “Te cunosc de undeva!”, în acest sezon. “E vorba de Gianina Corondan, extrem de colorată şi energică, plină de umor şi foarte curioasă. De la ea vor afla telespectatorii o mulţime de întâmplări inedite din culisele transformărilor, vor lua parte la momentele de fabricare în detaliu a fiecărui personaj şi vor trăi împreună cu concurenţii neliniştile şi satisfacţiile participării lor la acest show complex. Gianina va fi cea care le va da concurenţilor câte o provocare inedită la finalul fiecărei gale.”, mai spune Augusta Lazarov Petrescu.

Concurenţii acestui sezon – Connect-R, Ana Baniciu şi Raluka, Romică Ţociu, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc, Jean de la Craiova, Barbara Isasi, de la Mandinga, Alin Gheorghişan şi Mihai Trăistariu -, foarte diferiti si simpatici, vor încerca aici lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum. “Concurenţii iubesc acest show şi-şi doresc să fie parte din el. E o provocare extrem de interesantă pentru fiecare dintre ei. Romică a acceptat să renunţe la mustaţă pentru prima oară în viaţa lui, de dragul show-ului nostru. Îi mulţumesc încă o dată! Connect-R va face travestiuri şi sunt convinsă că va surprinde extrem de plăcut. Concurenţii nu pornesc cu teamă, ci cu un entuziasm extraordinar. Este complex ceea ce fac ei la “Te cunosc de undeva!”, o experienţă unică, pe care doar pe această scenă o trăiesc cu toţii, fie că vin din lumea muzicii sau a teatrului, că sunt sau nu familiarizaţi cu un show tv.”, spune producătorul general al emisiunii.

Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan vor lua loc şi în acest sezon la masa juriului şi le vor acorda concurenţilor punctele pentru canto, coregrafie, respectiv întregul show. De asemenea, baletul emisiunii, Furnix Team, condus de Furnica, va susţine toate momentele coregrafice ale show-ului. Gazdele emisiunii sunt, ca de obicei, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

“Fiecare gală a noului sezon “Te cunosc de undeva!” e o călătorie printre melodii şi personaje celebre, care provoacă nostalgie pozitivă, care te ridică la dans de pe canapea, care te fac să râzi în hohote sau te surprind cu o lacrimă de emoţie. “Te cunosc de undeva!” e ca un caleidoscop fascinant de muzică, dans, culoare şi magie. Fiecare seară de sâmbătă va fi o evadare către distracţie şi relaxare împreună cu toţi cei din casă, de la mic la mare”, mai spune producătorul general al show-ului.