NovemBEARD 2014: Ei sunt cei mai frumoși bărboși din România

De: Carmen Ulian / 30.11.2014, 10:00
Săptămâna aceasta a avut loc cea de-a doua edișia a novemBEARD, evenimentul la care sunt premiate cele mai frumoase, originale și interesante bărbi și mustăți de la noi din țară

NovemBEARD este o mișcare la nivel mondial, sărbătorită anual în luna noiembrie, când toți bărbații își lasă barba să crească în scop caritabil. Anul acesta evenimentul s-a desfășurat în clubul LOFT.

Numeroase bărbi din media și showbiz și-au dat întâlnire pentru o seară pe cinste și din dorința de a contribui la strângerea de fonduri.

Cinci bărbați celebri au adus câte un obiect personal care a fost scos la licitație, sumele obținute fiind donate către Parohia „Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari” care strânge fonduri pentru construirea de creșe și grădinițe în cartierul bucureștean.

Juriul a oferit trei premii:

1) Barba Cea Mai Frumoasă

2) Bărbosul De Succes

3) BARBA ANULUI 2014

Premiul pentru „Cea mai frumoasă barbă” a fost oferit de Viviana Poukara, reprezentantul LOFT lui Alexandru Ghiță.

Alexander

„Barba De Succes” a anului 2014 a fost acordată de Oana Radu de la Bărbați Mișto lui Ștefan Cosma.

Stefan

Premiul pentru „Barba Anului 2014” a fost acordat de Comunitatea bărboșilor și a mustăcioșilor din Romania lui Bogdan Dolțu.

Bogdan

Mihai Popescu – Owner Fratelli & BIUTIFUL, Don Arthur – Fashion Designer MarieOllie, Iulian Vacarean – Director Artistic ,,Femei Pe Matasari”, Aureliu Surulescu – Actor și Cosmin Tudoran – Artist și fost membru al formației „Cassa Loco” au donat spre licitare obiecte personale cu o mare valoare sentimentală, printre care o ie tradițională veche de peste 80 de ani, o fotografie cu o familie de olteni făcută în anul 1914, un tablou și diverse obiecte de decor. Suma strânsă pe aceste donații a fost în jur de 6500 de lei, cumpărătorii dorind să-și păstreze anonimatul.

În 2013, novemBEARD a strând 10.000 de lei, bani ce au fost donați copiilor care suferă de autism.