Nu a luat-o de soție și trebuie să-i plătească „daune” de 50.000 de dolari

Apropo.ro / 15.12.2013, 15:00
Nu a luat-o de soție și trebuie să-i plătească
Judecătorii au decis ca cel care ar fi trebuit să se însoare să-i plătească "daune" de 50.000 de dolari fostei logodnice.

După o relație ce a durat 10 ani de zile, Melissa se aștepta să urmeze căsătoria, așa cum plănuiseră. Din nefericire, viitorul mire a renunțat la tot și s-au despărțit. Pentru că nu și-a ținut promisiunea făcută viitoarei mirese, judecătorii au decis ca el să-i plătească acesteia nu mai puțin de 50.000 de dolari.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cei doi au avut o relație din 2000, și între timp au făcut un copil. În 2004 el a cerut-o de soție cu un inel de logodnă de 10.000 de dolari. Totul a fost lapte și miere… o vreme. El și-a lăsat și slujba pentru a îngriji de copii, el mai având unul dintr-o relație anterioară, la cererea viitoarei soții. Relația lor a avut de suferit când el a început să dea semne de infidelitate.

Ned se pare că avea o relație de 2 ani cu o altă femeie. Melissa a trecut peste acest episod după ce el i-a cerut iertare și i-a promis că se vor căsători.

Povestea cu înșelatul s-a repetat la scurt timp, iar logodnica lui i-a cerut să se mute cu marea lui iubire, dar să-și ia și copilul (cel din prima căsnicie).

Melissa a vrut să îl învețe minte, astfel că a început să îl plimbe pe la tribunal dându-l în judecată pentru diferite lucruri, inclusiv că și-a încălcat promisiunea de a face nunta.

Judecătorii din Georgia au fost de partea ei și l-au pus pe Ned să-i plătească acesteia 50.000 de dolari „pagube”.

Ned este decis să o dea pe Cooper în judecată, pentru că i s-a făcut o nedreptate în mod abuziv.