Nu ai mai văzut aşa ceva până acum! Ce surpriză de proporţii a pregătit o cunoscută cântăreaţă de la noi

Apropo.ro / 10.02.2015, 10:38
Nu ai mai văzut aşa ceva până acum! Ce surpriză de proporţii a pregătit o cunoscută cântăreaţă de la noi
Încă de când s-a lansat în cariera de pop-opera, Ianna Novac şi-a dorit ca muzica de calitate să ajungă la sufletul tuturor, aşa că a încercat întotdeauna să aducă ariile celebre cât mai aproape de oameni.
De fiecare dată, a reuşit să îşi surprindă publicul cu proiecte inedite, îmbinând cu delicateţe forţa unei artiste pop cu graţia unei soprane. Anul acesta, Ianna a decis că a venit momentul să le facă fanilor ei o surpriză de proporţii. Ca un cadou pentru cei care i-au fost alături, soprană a pus la cale un proiect care va lăsa pe toată lumea fără cuvinte. Dacă până acum artistă urcă pe scenă alături de un cvartet, cu siguranţă că de data aceasta domnii vor crede că visează atunci când vor vedea ce le-a pregătit.
 
Alături de 25 de femei, la fel de talentate pe cât arata de bine, Ianna Novac a pus la punct primul proiect de acest gen din România. Acompaniata de Bucharest Ladies Orchestră, soprană a trecut de la melodiile clasice la unele încărcate de ritm şi energie, care transmit tuturor bucuria ei nestăvilită de viaţă. Astfel, cântece celebre ca “Oci Ciornaie”, “Hava Nagila” sau “That’s Amore” au căpătat personalitatea vibrantă a Iannei şi reuşesc să ridice pe toată lumea de pe scaune, într-un spectacol în care muzica de calitate şi vocea inconfundabilă a artistei creează în sufletul tuturor celor prezenţi amintiri de neuitat.
 
 
„Este un proiect îndrăzneţ, dar mi-am dorit mereu că oamenii să fie surprinşi plăcut şi să aibă ce povesti după ce pleacă de la concertele mele. Sunt convinsă că acesta este cel mai frumos cadou pe care îl puteam face publicului la început de primăvară.
 
Spectacolul acesta, în care sexul frumos este dublat de talent va răscoli cu siguranţă multe inimi. Mai ales că am ales pentru asta piese celebre, în a căror interpretare am pus toată dragostea mea de viaţă, special pentru a ajunge mai uşor la sufletele voastre. Este greu să aduni laolaltă atâtea profesioniste, dar am încercat să fac ceva inedit, ceva ce nu s-a mai văzut până acum în România! Ceea ce vă propun eu nu este doar un spectacol de muzică bună, ci şi o încântare pentru ochi: 26 de femei pe aceeaşi scenă nu e chiar de colo”, ne-a declarat Ianna Novac.