Nu are penis, dar a făcut dragoste cu 100 de femei

Apropo.ro / 18.03.2013, 12:40
Nu are penis, dar a făcut dragoste cu 100 de femei
Britanicul Andrew Wardle se poate lăuda că a satisfăcut sexual 100 de femei, deși nu are penis.

Britanicul Andrew Wardle, în vârstă de 39 de ani, s-a născut fără penis, el suferind de o boală rară. Chiar și cu acest handicap, el a făcut sex cu 100 de femei până acum.

 

CUM ARATĂ‚ CEI MAI DOTAȚI BĂ‚RBAȚI DIN LUME!

 

Viața lui nu a fost una tocmai fericită, din cauza lipsei organului sexual. A fost d emulte ori în pragul sinuciderii, viața a văzut-o ca pe un coșmar care nu se mai termină… totul până când a descoperit că are mare priză la fete.

Lucruri de genul să fac sex și să am o familie sunt pentru toți un fenomen perfect normal, firesc și natural. Pentru mine însă este un vis pe care îl am de când m-am născut„, spune Andrew.

Femeile care i-au trecut prin pat aproape că nici nu au observat lipsa penisului, pentru că toate s-au declarat satisfăcute pe deplin.

El le-a povestit jurnaliștilor că își satisfăcea iubitele prin sex oral sau pur și simplu producându-le orgasm clitoridian.

Câte de curând viața lui va intra în normal. Britanicul va primi un penis. Andrew va fi primul bărbat din lume care va avea un penis construit integral din țesuturi prelevate de pe antebraț.