Nu au fost gasiti supravietuitori, in urma prabusirii avionului Airbus

Apropo.ro / 03.06.2009, 13:34
Nu au fost gasiti supravietuitori, in urma prabusirii avionului Airbus
Epava aeronavei Aibus a fost localizata insa nu a fost gasit niciun supravietuitor in urma prabusirii in Atlantic.

Epava aeronavei Aibus A330-200 a fost localizata insa nu a fost gasit niciun supravietuitor in urma prabusirii in Oceanul Atlantic.

Epava ce apartine companiei Air France a fost localizata la nord-est de coasta Brazilei, iar sursele oficiale declara ca nu au gasit la fata locului niciun supravietuitor.

Ramasite ale epavei au fost gasite la aproape 650 km de insulele Fernando de Noronha. Materialele gasite in apele Oceanului Atlantic, o baliza portocalie, un scaun de avion, resturi metalice si urme de kerosen apartin cursei 447, dupa cum sustin autoritatile franceze.

Investigatiile si cautarile nu se opresc aici, ci vor continua si pe timpul noptii. Doua nave olandeze si una braziliana sunt asteptate sa soseasca la locul impactului. In acelasi timp, avioane ale armatei brazilene si americane continua sa cerceteze zona.

Autoritatile cauta si cele doua cutii negre ale avionului, in speranta ca vor gasi raspunsuri ce vor ajuta in rezolvarea misterului cauzelor ce a facut ca aeronava sa se prabuseasca, in urma cu doua zile.

zona de impact