Nu este indicat sa te incurci cu ele

Apropo.ro / 15.01.2008, 10:58
Nu este indicat sa te incurci cu ele
Cu siguranta sunt femei cu care nu ai vrea sa ai o relatie indiferent cat de focoase sunt.

Cu siguranta sunt femei cu care nu ai vrea sa ai o relatie indiferent cat de focoase sunt. In loc sa te lasi prada tentatiei, distrage-ti atentia de la dorinta. In genere, motivul pentru care trebuie sa le eviti nu are nimic personal cu respectiva, dar are legatura cu locul ei in viata ta.

Cea mai buna prietena a surorii tale

Este fata care vine des in casa voastra si o cunosti. Si are un sex-appeal… . Insa daca este cea mai buna prietena a surorii tale, norocul poate insemna o relatie fun de doua luni de zile dupa care iti vei dori sa te muti in alt cartier (nu neaparat de rusine). Cu ea incepe lista iubitelor cu care nu te-ai intalni. Iti este si ea aproape ca o sora. Acest gen de relatie strica prieteniile existente.

Secretara

O multime de motive o fac si pe aceasta sa faca parte din lista celor "de evitat". Odata incurcat cu secretara poti face rost de o gramada de probleme care nu trebuie sa apara imediat. Si chiar daca totul este frumos o vreme, relatia nu se va termina cu petale de trandafir. Foarte curand vei fi tentat sa impingi limitele la locul de munca. Crezi ca ai vostrii colegi nu ar observa gesturile? Dragostea la birou iti usureaza intr-un fel munca, in special daca tu esti seful "secretarei". Odata relatia consumata ea se poate folosi de ce s-a intamplat intre voi pentru a mai trage niste sfori in avantajul propriu.

Fosta iubita

Ai mai auzit-o inainte: "Las-o in pace, nu te mai incurca cu ea!". Ati avut o relatie, daca v-ati despartit inseamna ca ceva nu a functionat, atunci de ce vrei sa te intorci in timp? Dupa ce ai realizat ca nu stie sa gateasca decat trei feluri de mancare, ai vazut ca face curat si vrei sa o tii in casa ca tu esti un lenes acum o vrei inapoi. Unde este spiritul care a vrut sa fie liber sa guste din placerile vietii si sa o traiasca la maxim. Ce nu a mers prima data in relatia voastra foarte rar se va redresa a doua oara.

Prietena fostei iubite

Cand v-ati despartit cea care a fost alaturi de tine si te-a facut sa intelegi ca este mai bine sa discutati, sa vedeti unde ati gresit a fost desigur, ea, prietena iubitei tale. La inceput ai vazut-o ca pe o sora, uneori o confidenta. Ati petrecut mult timp impreuna incat sa va cunoasteti dar fara sa realizati acest lucru. Nu te-ai fi gandit ca voi ati putea fi impreuna. Iti si spuneai ca nu te-ai culca cu ea niciodata. Ca pretuiai prietenia existenta intre voi mai mult ca pe orice. Insa uneori este indeajuns acel moment in care incepi sa vezi cu alti ochi persoana de langa tine pe care nu o vedeai ca posibila iubita.

Stripperita

Dintre tot ce trebuie sa eviti asta clar este cea cu care incepi. Cea mai neinspirata alegere. Cand vei da nas cu privirile pofticioase la adresa ei vei deveni un adevarat bodyguard. Pe de alta parte dansurile pe care ea ti le-ar putea face…doar pentru tine…dar mai bine ocoleste o asa relatie.