Nu fumati ceai, beti tigari!

De: Manuela Stoicescu / 18.02.2008, 13:04
Nu fumati ceai, beti tigari!
Cigarettea nu e un produs cu totul si cu totul neobisnuit. De fapt, singurul sau rol este probabil surpriza provocata cand scoti o tigara si o pui in apa fiarta.

Cigarettea nu e un produs cu totul si cu totul neobisnuit. De fapt, singurul sau rol este probabil surpriza provocata prietenilor in momentul in care scoti o tigara si o pui cu grija in cana cu apa fiarta.

Fiecare tigara din pachet este umpluta cu ceai, alungand monotonia banalelor pliculete. Filtrul mentine "tigara" la suprafata iar ceaiul are gustul pe care ar trebui sa-l aiba, asa ca nu va lasati pacaliti de infatisarea pliculetului: nici urma de tutun in bautura voastra de dupa-amiaza! In plus, pentru marii amatori, e de retinut aspectul practic al pachetului cu tigari de ceai.

Produsul poate fi asortat cu telefonul in forma unui pachet de tigari, care functioneaza si ca un port-tigaret real, fiind dotat cu un spatiu pentru depozitarea betigaselor cu tutun. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti capacul bateriei. Telefonul are functiile unui gadgdet ca oricare altul, costa 175 $, in pret fiind incluse un pachet de tigari Chonghwa si o bricheta. Produsul a fost creat in China pentru ca industria telefoanelor mobile sa targeteze in premiera si categoria fumatorilor.