Nu-i ajung gemenii Max şi Emme! Jennifer Lopez vrea mai mulţi copii

Apropo.ro / 23.01.2015, 10:32
Nu-i ajung gemenii Max şi Emme! Jennifer Lopez vrea mai mulţi copii
Cântăreaţa Jennifer Lopez a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii şi că fiul său a ajutat-o să înţeleagă mai bine bărbaţii.
Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, care are gemenii Max şi Emme, în vârstă de şase ani, din căsnicia cu fostul său soţ, Marc Anthony, a declarat că i-ar plăcea foarte mult să aibă gemeni din nou. De asemenea, aceasta a mai spus că fiul său a ajutat-o să înţeleagă bărbaţii mai bine.
 
„Nu ştiu dacă se va mai întâmpla, la vârsta mea, dar mi-ar plăcea să mai am un copil, să mai fiu binecuvântată încă o dată. Mi-ar plăcea să mai am gemeni. Mă gândeam la asta noaptea trecută, când stăteam în pat cu fiica mea Emme. Mi-a plăcut foarte mult acest moment. Nu ştiu dacă o să se întâmple, dar nu ştii niciodată. Faptul că am copii m-a făcut să înţeleg bărbaţii mai bine. Max abordează lucrurile diferit de Emme. Bărbaţii pur şi simplu gândesc diferit!”, a spus Lopez.
Artista americană, care are trei divorţuri la activ şi s-a despărţit de iubitul ei Casper Smart în luna iunie a anului trecut, a admis ca era probabil prea tânără când s-a căsătorit pentru prima dată.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Mi-ar fi plăcut ca mariajul meu de când aveam 20 şi ceva de ani (cu Chef-ul Oajani Noa, în 1997, n.r.) să dureze până la moarte, dar văd acum că poate era prea devreme”, a declarat Lopez pentru revista People.
 
Conform Mediafax, Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu Chef-ul cubanez Ojani Noa, în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd, în perioada septembrie 2001 – iunie 2002, şi cu cântăreţul Marc Anthony, în perioada iunie 2004 – aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.