Nu-i comedie: A încurcat telefonul cu fierul de călcat

Apropo.ro / 14.12.2012, 17:00
Nu-i comedie: A încurcat telefonul cu fierul de călcat
Un bărbat din Polonia în vârstă de 32 de ani a "răspuns" la fierul de călcat, atunci când i-a sunat telefonul. De vină este, totuși, soția lui!

Tomasz Paczkowski în vârstă de 32 de ani, din Elbag, Polonia, a încercat să facă și el o faptă bună și să-și ajute soția la călcatul rufelor.

Și cum facerea de bine…..nu este potrivită oricând, atunci când călca de zor și i-a sunat telefonul, polonezul a răspuns direct cu fierul de călcat…și s-a ales cu răni pe obraz…ureche. După ce s-a ars și-a dat și cu apă rece din abundență pe rană.

Deși cazul este tragic, i se poate întâmpla oricui, dar vă mai spunem că omul își luase și o zi liberă de la muncă pentru a-și ajuta nevasta la călcat. Era foarte încântat de acest lucru.

Cum un bărbat nu poate avea răbdarea unei femei sau cel puțin concentrarea ei atunci când face anumite lucruri, Tomasz a vrut și el să facă mai multe lucruri odată: și să se uite la tv, și să calce, ba a mai răspuns la telefon.

Grav a fost momentul în care nu a realizat la ce răspunde. Nici nu a aflat cine l-a sunat, iar fumusețea de arsură pe față l-a trimis la spital.

Medicii spun că nu este așa de gravă rana, și că se va recupera. Cu siguranță că data viitoare va fi mai atent atunci când face mai multe lucuri deoadată și îi sună și telefonul.

Nu cunoaștem dacă omul a apucat să calce toate rufele pe care le avea.