”Nu m-a mai auzit nimeni, niciodată cântând înainte să vin în faţa voastră”

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 12:47
”Nu m-a mai auzit nimeni, niciodată cântând înainte să vin în faţa voastră”
Cel de-al optulea sezon X Factor, a cărui mare premieră va fi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize, atât pentru juraţi, cât şi pentru telespectatori.

Andrei Geamăn este un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, care surprinde pe toată lumea în momentul în care urcă pe scenă. El susţine că a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivaţional despre a-ţi urma visurile.

Mama lui Andrei a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune pentru muzică şi-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care aude primele versuri ale piesei interpretate de fiul său, femeia izbucneşte în lacrimi.

”Nu m-a mai auzit nimeni, niciodată cântând înainte să vin în faţa noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni. Am cântat doar în baie”, spune tânărul spre surprinderea juraţilor şi a publicului.
Cum se va descurca Andrei Geamăn la prima audiţie în public şi care va fi reacţia juriului, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.