Nu mai arată aşa! Carmen Şerban a slăbit 20 de kilograme. Susţine că nu şi-a tăiat stomacul

De: Cristiana Trifu / 20.12.2017, 12:53
Nu mai arată aşa! Carmen Şerban a slăbit 20 de kilograme. Susţine că nu şi-a tăiat stomacul
Carmen Şerban (46 de ani) este într-o formă fizică de invidiat

Carmen Şerban s-a reinventat! A găsit o metodă eficientă prin care a scăpat de 20 de kilograme şi e hotărâtă să nu se oprească aici.

„Până la ora 12 nu mănânc decât o felie de pâine. Am scăzut două măsuri la curea. Îmi fac sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur şi simplu. Când mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pâine şi am pus dulceaţă de căpşuni. Aş vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sunt mult mai bine”, a declarat Carmen Şerban într-un itnerviu potrivit presei mondene.

Cântăreaţa şi-a schimbat şi look-ul. Noua culoare a podoabei capilare o pune în valoare pe artistă şi chiar o întinereşte.

Despre interpreta de muzică de petrecere s-a spus că a ajuns la dimensiuni de fotomodel după ce şi-ar fi tăiat stomacul. Artista îi contrazice însă pe cârcotaşii care au spus despre ea că ar fi apelat la chirurgia bariatrică pentru a slăbi. „Nu am nicio operaţie, nici măcar estetice! Mă uitam la pozele cu mine de acum câţiva ani şi din prezent şi am ajuns la concluzia că arăt mai bine acum după ce mi-am găsit linişetea prin rugăciune”, a dezvăluit vedeta