Nu mai e cale de întoarcere! Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus actele de divorţ

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2015, 18:00
Nu mai e cale de întoarcere! Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus actele de divorţ
Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au depus în mod oficial actele de divorţ, luni, la un tribunal din statul american California, informează contactmusic.com.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au ajuns la o înţelegere, prin intermediul managerilor lor financiari, în ceea ce priveşte custodia celor doi copii ai lor, dar şi împărţirea proprietăţilor lor, precizează site-ul TMZ.com.

Anterior, o sursă din anturajul celor două vedete a spus că Gwyneth şi Chris îşi vor împărţi averea lor comună – estimată la 300 milioane de dolari – în jumătăţi egale.

„Au cam aceeaşi valoare comercială şi plănuiesc să împartă totul în jumătate. Sunt prea decenţi pentru se certa în legătură cu bunurile şi banii care vor reveni fiecăruia sau în legătură cu custodia copiilor. Din momentul în care s-au hotărât să se despartă, au decis că lumea nu trebuie să îi vadă certându-se pentru bani. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui şi consideră că nu trebuie să complice lucrurile – preferă ca relaţia lor să rămână simplă şi curată”, a declarat o sursă.

Potrivit presei americane, Gwyneth Paltrow va rămâne cu vila familiei din Brentwood, Los Angeles, iar Chris Martin se va muta în Malibu, pentru a nu locui prea departe de copiii lui.

Citeste mai mult aici!