Nu-mi raspunzi la eSeMeS, Vaticanul le trimite atat de des

De: Dragos Tanase / 07.02.2008, 17:44
Nu-mi raspunzi la eSeMeS, Vaticanul le trimite atat de des
Papa Benedict le ofera sprijin moral credinciosilor catolici in timpul postului Pastelui prin intermediul mesajelor SMS.

Papa Benedict le ofera sprijin moral credinciosilor catolici in timpul postului Pastelui prin intermediul mesajelor SMS, actiunile incadrandu-se in strategia Bisericii catolice de a atrage noi adepti din randul tinerilor si al celor pasionati de ultimele inventii tehnice, potrivit BBCRomanian.com.

Crestinii catolici care se aboneaza la acest serviciu special de mesagerie – text vor primi zilnic, pe telefoanele lor mobile, citate din predicile papei Benedict al XVI-lea.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Papa i-a tratat pe credinciosi cu spatele, dar era de bine

Papa Benedict al XVI-lea a oficiat duminica, 13 ianuarie, pentru prima data in public, o slujba stand cu spatele la credinciosi, dupa cum se practica in timpul vechilor liturghii, obicei reabilitat de suveranul pontif in urma cu sase luni.

Benedict al XVI-lea a autorizat, in iulie 2007, oficierea liturghiei in limba latina, dupa modelul vechi, utilizand cartea de rugaciuni a Sfantului Pius al V-lea, spre marea satisfactie a catolicilor traditionalisti.