„Nu mor caii, cand vor cainii”

Apropo.ro / 23.05.2008, 13:36
Declaratiile de ieri ale lui Valeriu Stoica privind scindarea PSD sunt lipsite de temei, se arata intr-ul comunicat al social-democratilor.

Recentele declaratii ale vicepresedintelui PDL, Valeriu Stoica, cu privire la o viitoare scindare a PSD, "sunt lipsite de orice temei", Stoica incercand prin "aceasta manevra ieftina" sa distraga atentia de la gravele tensiuni din formatiunea democrat-liberala, anunta PSD intr-un comunicat.

In opinia social-democratilor, adevaratul risc de ruptura politica exista in PDL, iar "un minim de decenta politica ar fi trebuit sa-l faca pe domnul Stoica sa evite a se amesteca in viata interna a unui alt partid".

"Il informam pe «vizionarul» fost liberal, ca in PSD nu mor caii cand vor cainii din haita PDL", se mai arata in comunicat.

Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declara ieri ca in curand vom asista la o "ruptura in PSD". "Prevad ca inevitabila o ruptura in sanul PSD, care se va produce cu o probabilitate de 70-80%, in urmatoarele 6 luni", a declarat Stoica.