Nu poate sta departe de publicul ei! Mirela Vaida a revenit cu o surpriză! – FOTO

De: Cătălina Matei / 29.11.2016, 11:15
Nu poate sta departe de publicul ei! Mirela Vaida a revenit cu o surpriză! - FOTO
Mirela Vaida a decis să le facă o supriză de proporţii fanilor ei!

 Vedeta şi-a lansat propriul blog, www.mirelavaida.ro, unde îşi va aşterne gândurile, emoţiile şi va ţine legătura cu publicul ei.

Mirela Boureanu Vaida, în ipostaze de infarct! Îţi imaginai că este atât de sexy?

Cum arată soţul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vorbeşte mereu la TV

„Mi-am facut blog! Am asa mari emotii de parca as fi pentru prima data intr-o emisiune TV in direct si nu-mi mai gasesc cuvintele… Simt ca inghit in sec si mi se usuca gatul…

Este acea emotie a intalnirii virtuale cu mii de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata, dar pe care i-am simitit atat de aproape, zi de zi, an de an…

Sunteti parte din viata mea si, va spun cu sinceritate: nu am crezut ca voi primi atatea mii de mesaje de cand am intrat in concediul de crestere a copiilor..

De aceea m-am gandit ca ar fi potrivit sa-mi fac un blog unde sa-mi astern gandurile, sentimentele, dorintele, frustrarile, implinirire si angoasele si, mai ales, unde sa comunic cu voi, prietenii mei, neconditionat!

Sa nu credeti nicio secunda ca v-am uitat, dar Carla si Vladimir ma solicita atat de mult incat nici nu stiu sigur in ce zi a saptamanii ma aflu.

Vreau sa va cunosc, sa ma asez pe canapea, dupa o zi epuizanta de treburi, griji si alergaturi, si sa vorbim. Simt o nevoie inexplicabila de a dialoga, de a face schimb de idei si de a interactiona cu voi cat mai mult.

Viata mea de mamica e frumoasa! Ma redescopar in fiecare zi!

Nu stiam ca pot fi rabdatoare, iertatoare, usor de manipulat de catre copiii mei, ca pot da in mintea lor, ca invat pe de rost toate desenele animate cu „Mickey Mouse si prietenii ” si, mai ales, ca pot face fata atator provocari zilnice… ca pic lata de oboseala seara, doar pentru a o lua de la capat a doua zi…

Stiu, toate mamicile trec prin  asta… doar ca eu n-am stiut ce inseamna viata traita full time zilnic alaturi de intreaga familie pana n-am iesit din direct si am trecut la facut piata, la alaptat, la schimbat pampersi si la dus copiii in parc sau la spital, dupa cum a cerut situatia.

Am avut si am parte de un sot care m-a suplinit in toate treburile administrative ale casei, care m-a ferit de grijile si ambuteiajele cotidiene  si care ma vrea fericita.”