Nu rata reducerile încălţămintea din piele naturală Marelbo (P)

De: Andra Voiculescu / 20.11.2020, 15:36
Nu rata reducerile încălţămintea din piele naturală Marelbo (P)

Iată-ne ajunşi în cea mai dorită perioadă a anului. Dacă şi tu te numeri printre cei care aşteaptă preţurile mici de Black Friday, profită acum de reducerile organizate de Marelbo, pentru prima dată în cei 35 de ani de existenţă. Reducerile se aplică la întreaga colecţie de încălţăminte, iar unele dintre modele beneficiază de reduceri masive. Descoperă-le pe site-ul marelbo.com sau în magazine. Grăbeşte-te! Acestea sunt valabile până la data de 23 noiembrie.

Este un moment bun pentru a renunţa la modelele vechi şi pentru a cumpăra încălţăminte de calitate pentru tine, dar şi pentru familie. Pe lângă preţul cu adevărat ademenitor, în colecţia Marelbo găseşti şi alte avantaje pentru care merită să stai cu ochii pe reduceri. În primul rând, toată încălţămintea se realizează în fabrica proprie din Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Mai exact, în inima Bucovinei. Pielea naturală provenită din surse certificate reprezintă materia primă utilizată, aceasta fiind folosită inclusiv pentru interiorul pantofilor. Tălpile folosite în realizarea diferitelor modele sunt uşoare, durabile şi flexibile. Acestea respectă forma anatomică a picioarelor şi oferă suportul de care ai nevoie pentru întreaga zi. Designul modelelor este modern şi atractiv pentru că, pe lângă aspectul util/practic, trebuie să te bucuri şi de aspectul estetic. Colecţia Marelbo acoperă întreaga plajă de nevoi şi include încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, dar şi curele într-o varietate de culori şi dimensiuni. Modelele oferite de Marelbo sunt diverse, astfel încât, găseşti încălţăminte pentru toate ocaziile, sezoanele şi gusturile.

Pentru că am adus vorba de fabrica proprie din Vicovu de Sus, poţi alege să susţii un meşteşug care este transmis din generaţie în generaţie cu pasiune şi dedicare. 700 de angajaţi sunt implicaţi în activitatea Marelbo şi fac ca acest nume să fie apreciat pentru onestitate, corectitudine şi promptitudine în servicii. Pentru ei, dar şi pentru bugetul familiei tale, alege produsele Marelbo, acum, la preţuri neaşteptat de mici. Până la data de 23 noiembrie beneficiezi de reduceri la toată gama de încălţăminte, inclusiv la modelele nou apărute în colecţie. Aruncă un ochi repede pe site şi fii în trend cu bani puţini.

Comandă din confortul casei tale şi ai certitudinea că Marelbo respectă toate măsurile de igienă. De asemenea, dacă alegi să mergi la cel mai apropiat magazin pentru a vedea produsele, păşeşte cu încredere, deoarece personalul Marelbo dezinfectează produsele şi suprafeţele după fiecare client.

Fii şi tu parte din echipă şi contribuie la susţinerea economiei româneşti. Alegerile tale pot face diferenţa.