Nu rata trailerul noului film cu Nicole Kidman, „Stoker” (Video)

De: Gabriela Voicu / 22.01.2013, 13:30
Nu rata trailerul noului film cu Nicole Kidman,

Debutul în limba engleză al regizorului coreean Park Chan-wook („Oldboy”, „Thirst”), care a filmat un short exclusiv cu telefonul mobil, are loc odată cu lansarea thrillerului psihologic „Stoker”, după scenariul lui Wentoworth Miller (starul din „Prison Break”), care în 2010 era votat în topul scenariilor excelente care nu fuseseră încă ecranizate.

Povestea se concentrează pe un triunghi conjugal format din fiică – India Stoker (Mia Wasikowska), mama ei instabila emoțional (Nicole Kidman) și un enigmatic unchi Charlie (Matthew Goode), care se mută în sânul familiei după moartea tatălui fetei. Pe măsură ce povestea se derulează, echilibrul familiei scapă de sub control.

Miller spune că o sursă de inspirație a scenariului a fost „Shadow Of A Doubt”, capodopera lui Hitchcock. Filmul a fost deja ecranizat la Festivalul Sundance, iar din martie va intra în cinematografele din lumea întreagă.

Iată mai sus trailerul internațional al filmului care îi are în distribuție pe Nicole Kidman, Jacki Weaver, Mia Wasikowska, Dermot Mulroney, Matthew Goode, Lucas Till și Alden Ehrenreich.