Nu se teme de concurenta

Apropo.ro / 06.07.2007, 12:56
Nu se teme de concurenta
Ultima achizitie a dinamovistilor, Flavius Stoican, s-a prezentat in aceasta dimineata la INMS pentru a efectua vizita medicala. Cu aceasta ocazie a acordat un scurt interviu siteului oficial al FC Dinamo. - Flavius, gata cu asteptarea? - Sunt bucuros ca s-a realizat acest transfer.

Ultima achizitie a dinamovistilor, Flavius Stoican, s-a prezentat in aceasta dimineata la INMS pentru a efectua vizita medicala.

Cu aceasta ocazie a acordat un scurt interviu siteului oficial al FC Dinamo.

– Flavius, gata cu asteptarea?
– Sunt bucuros ca s-a realizat acest transfer. Mi-am dorit enorm sa vin la Dinamo. M-a stresat ca a durat putin cam mult pana cand sa se perfecteze mutarea, dar e bine ca s-a terminat asa.

– Care crezi ca e cheia succesului pentru accederea in Liga?
– Trebuie sa tratam fiecare meci cu seriozitate. I-am urmarit pe colegi si asta au facut si sezonul trecut. Daca trecem de turul 3 inseamna ca meritam. Vom fi super motivati atunci cand vom juca cu echipe puternice.

– Blai a fost titularul incontenstabil pe partea dreapta in sezonul trecutÂ…
– Mie nu mi-e frica de concurenta. La Sahtior ne bateam trei pe un post de titular si jucam in sistemul roatatiei. Cand voi fi folosit, voi da cel mai bun randament.

– Care crezi ca este ordinea echipelor care se vor bate pentru titlu?
– Lupta se va da intre Dinamo si Steaua, chiar daca si CFR si Rapid s-au intarit in aceasta vara. Eu zic ca favorita este Dinamo, doar suntem campionii en-titre!

Mirel Mircea