„Nu sunt momente placute pentru cei care raman acasa”

Apropo.ro / 09.01.2008, 10:36
Marius Lacatus a declarat ca jucatorii care nu mai intra in planurile pentru noul sezon nu trec prin momente tocmai placute

Marius Lacatus a declarat ca jucatorii care nu mai intra in planurile pentru noul sezon nu trec prin momente tocmai placute si nu le pot fi trecute cu vederea meritele, dar ca aceasta a fost strategia aleasa.

"Nu sunt momente tocmai placute pentru ei. Nu poti sa treci cu vederea ce au facut pentru Steaua, nu trebuie sa te faci acum ca nu stii de ei. Au ramas acasa jucatorii pentru care sunt oferte, pentru care se discuta si incercam ca intr-un timp cat mai scurt sa rezolvam situatia lor intr-un mod cat mai bun", a spus el.

Dupa ce Dorel Zaharia a spus ca poate merita sa ramana in lot, avand in vedere ca este al doilea golgheter al echipei, dupa Nicolae Dica, Lacatus a subliniat ca asa s-a considerat, avand in vedere planurile de viitor si in functie de jucatorii care sunt doriti in Ghencea. "Asa am considerat, asa am gandit, in functie si de ce ne dorim sa aducem, in functie de planurile noastre. Oricum, inca nu se stie lotul complet cu care va fi abordat returul, orice se poate intampla, sa vina jucatori sau sa plece. Neaga? Fiecare jucator si-a adus aportul, a facut lucruri bune si si-a adus contributia la rezultatele echipei. Avand in vedere planurile noastre, am hotarat ca Neaga sa ramana si sa se pregateasca. Daca vom conta pe el si in retur? Totul e posibil si in functie de transferurile care se vor face", a comentat Lacatus.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a precizat ca se poate conta pe Adrian Neaga, din moment ce atacantul a fost pastrat in lotul care va pleca in stagiul de la Valencia, desi era initial inclus pe lista disponibilizatilor alcatuita de finantatorul Gigi Becali. "Daca Neaga a fost oprit in lot, inseamna ca se poate conta pe el. Nu s-a tinut cont de nimic, ci doar s-a alcatuit lotul care va merge in acest prim cantonament. Ce va fi mai tarziu, vom vedea. Asa, orice jucator poate primi o oferta, Dica poate primi una si sa plece sau Goian, sau altul", a spus Ilie.

Adrian Ilie a mentionat ca fundasul Emil Ninu are o problema medicala, despre care nu a dorit sa vorbeasca, urmand ca jucatorul sa continue miercuri controlul, iar ulterior va ajunge si el in Spania.

FC Steaua va efectua primul cantonament de iarna la Oliva Nova (Spania), unde se va deplasa miercuri, intoarcerea fiind programata pentru 19 ianuarie.