„Nu sunt pregatită pentru o nouă relație, dar mă curtează mulți bărbați”

Apropo.ro / 18.08.2013, 17:00
Zece luni au trecut de la despărțirea dintre Adam Adam și Victor Slav, iar solista traversează o perioadă în care se simte foarte bine singură.

A încercat o idilă cu un fotbalist mai tânăr decât ea, însă acum s-a concentrat pe proiectele profesionale și avertizează bărbații că, până să ajungă la inima ei, trebuie să treacă prin multe obstacole.

„Nu sunt pregatită pentru o nouă relație, așa cum este și normal, după o poveste care a durat șase ani. Bărbatul de lângă mine nu ar avea timp, fizic, să mă vadă. Eu sunt tot timpul plecată la concerte sau la filmări. Dorm în pat cu cațelușul meu, puteți să o întrebați și pe Roxana Vancea, ea știe foarte bine cum stau lucrurile în viața mea personală”, a declarat Anda pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam l-a uitat pe Victor Slav

Din păcate pentru admiratorii ei, solista are o veste proastă. Cine credea că e ușor să ajungă la inima Andei Adam se înșală amarnic, întrucât blonda e hotărâtă să-i pună la grele încercări pe cei care visează la ea:

„Eheeee, vor trece prin multe obstacole. Și nu așa, orice, vor fi probe grele, situații dificile. Sunt curtată de mulți bărbați, dar nu am nici o relație. E cale lungă de la a te placea cineva și panală a avea o relație cu el”, ne-a mai spus Anda.