Nu-ți mai place la birou? Ei vor să muncească în locul tău! (Poze)

De: Gabriela Voicu / 31.01.2013, 15:00
Acești câini simpatici ar fi dispuși să muncească în locul tău, dacă le-ai oferi ocazia. Și ca să te convingă, s-au îmbrăcat ca pentru o zi la bioru.

Fotograful Fran Veale s-a gândit să fotografieze mai mulți câini în ipostaza angajatului-model, iar portretele sunt atât de reușite încât patrupedele nu ar mai trebui decât să își depună CV-urile.

Îmbrăcați în cămăși office și aranjați ca pentru o zi la birou, cei 30 de câini din rase diferite demonstrează că sunt pregătiți să înceapă lucrul.

Vezi galeria foto

Fran a venit cu ideea după ce și-a fotografiat propriul câine, pe Jackie, îmbrăcat cu cămașă și cravată, pentru a avea o poză haioasă pe care să o agațe deasupra șemineului din locuința sa.

Uimit că stilul office a pus în valoare personalitatea câinelui foarte bine, el a dezvoltat acest proiect, iar rezultatul este fantastic!

Cu ajutorul prietenul său, Derek, care se asigura că animalele vor fi stat acolo unde Fran le așeza în timpul ședinței foto, el a realizat imaginile de mai sus.

Totul a venit de la sine după ce fotograful din Dublin, în vârstă de 30 de ani, le-a arătat cunoscuților prima poză pe care i-o făcuse câinelui său.

Fotografiile au fost realizate în sufrageria casei autorului, iar Fran a folosit gustări și jucării pentru a menține interesul câinilor în timpul shooting-ului.