Nu vei ghici ce ascunde această rochie de mireasă

De: Gabriela Voicu / 03.03.2013, 13:30
Un designer din Londra a creat o rochie de mireasă pe care a expus-o la National Wedding Show din Birmingham. Care este secretul acestei ținute?

Cum ar fi să te bucuri la nunta ta de un tort unicat, care să arate ca rochia ta de mireasă?

O cofetăreasă a lucrat mai bine de o săptămână la prăjitura din imaginile de mai jos, creată în formă de rochie de mireasă, care măsoară 1,82 de metri înălțime.

Donna și Hannah

Umplutura este din cremă de vanilie și zmeură, iar pentru definitivarea „ținutei” specialista a folosit 22 de kilograme de glazură din zahăr și pastă de unt, precum și sute de perle din zahăr.

Donna Millington-Day și fiica ei în vârstă de 6 ani au lucrat împreună pentru a crea prăjitura după ce micuței i-a venit ideea când a văzut rochia de mireasă reală a mamei ei.

Tort în formă de rochie

Nu mai puțin de 2.000 de oaspeți s-ar putea înfrupta din tortul gigantic, care a fost prezentată la târgul National Wedding Show din Birmingham.

Pentru a ajunge acolo cu rochia comestibilă a fost adus un autobuz special. Vestea proastă pentru pofticioși este că Donna nu vrea să vândă prăjitura, ci să o expună în vitrina propriei cofetării, însă a estimat că aceasta ar costa circa 7.000 de euro.