Nu vei ghici niciodată ce ascunde această imagine

De: Gabriela Voicu / 25.10.2013, 17:02
Nu vei ghici niciodată ce ascunde această imagine
Ce crezi că se află în această imagine? Îți dăm două indicii: este ideea unui designer japonez și face furori pe terenul de fotbal.

Designerul japonez Yohji Yamamoto a colaborat cu un producător german de echipament sportiv și și-a pus amprenta asupra unei ediții limitate de încălțăminte pentru fotbal, iar rezultatul este bizar și fascinant deopotrivă. 

Doar 2,000 de perechi de ghete precum cele pe care le vedeți în imaginea de mai jos au fost produse la nivel mondial. Pantofii cântăresc 165 de grame și sunt cel mai ușor produs de acest tip de pe piață.

Yohji Yamamoto a creat pantofii „animalici”

Pe partea frontală apare imaginea leului sacru, care îi păzea pe împărații Japoniei în vremurile antice. Yamamoto a îmbinat cultura modernă sci-fi cu acest design tradițional pentru a crea o conexiune între trecut și viitor și cu siguranță că ghetele vor atrage atenția tuturor pe terenul de fotbal. Seria este disponibilă și în România. 

„Stilul meu este format dintr-un mix de tradiții antice cu influențe ale culturii japoneze moderne sci-fi. Îmi doresc ca această gheată să-i inspire pe jucători și să le ofere încrederea de care au nevoie pentru a-și scoate în evidență toate calitățile pe teren. Este foarte important ca un om să se poată exprima liber. Trebuie doar să-și urmeze instinctul”, spune Yohji Yamamoto.