Nu vrea nuntă în România! Andreea Bălan se căsătoreşte cu iubitul american!

Apropo.ro / 08.10.2014, 12:23
Nu vrea nuntă în România! Andreea Bălan se căsătoreşte cu iubitul american!
După opt ani de relaţie cu Keo, Andreea Bălan şi-a refăcut viaţa şi se simte extrem de bine alături de iubitul american. Cei doi sunt împreună de şase luni şi au început să-şi facă planuri de nuntă!
Cântăreaţa este fericită pentru că visa de ceva timp să-şi întemeieze o familie, mai ales că a spus în repetate rânduri că îşi doreşte un copil.
 
Andreea Bălan a mărturisit faptul că a vorbit cu iubitul său Michael despre căsătorie şi că amândoi îşi doresc acest lucru. Ceremonia ar fi deja programată pentru anul viitor şi nu va avea loc în România.
 
 
Foto: Facebook
 
 
“Nu am primit încă un inel de logodnă, însă am vorbit despre asta. De data asta, amândoi ne dorim acest lucru. Cel mai probabil anul viitor se va întâmpla. Nu îmi voi face nunta aici, în România, vreau să fie ceva intim. Nu vreau să fiu deranjată, în loc să mă bucur de nunta mea să stau stresată că sunt paparazzi după mine, 500 de invitaţi şi alte probleme. Sunt fericită că am găsit în sfârşit o persoană care are aceleaşi idei ca şi mine. Ne dorim şi copii. Un copil nu o să mă oprească din carieră. Şi alte colege au copii, cum sunt Andra şi Elena Gheorghe. Acum vreau să-mi iau un câine, după aceaa ne căsătorim, iar după asta vom face şi copii”, a declarat Andreea Bălan, la „Acces Direct”