Nuanţele vedetă ale verii 2018

Apropo.ro / 10.07.2018, 13:25
Nuanţele vedetă ale verii 2018
Suntem în plină vară, deşi nu ai zice dacă te uiţi pe fereastră, însă vine el şi soarele....Dar ce are soarele cu moda şi mai ales cu nuanţele pe care e musai să le ai în păr. Ei bine, ar străluci mai bine în lumina naturală, dar nu ne pierdem cu firea.

Stiliştii Wella Professionals anunţă: “nuanţele vedetă ale verii 2018 sunt cele de castaniu rece, auriu rece, cenuşiuri, griuri, auriul natural sau nuanţele de orange, coral sau verde. În general,se poartă culorile foarte lucrate peste care se adaugă blending sau infuzie de altă culoare, umbre calde, filtru de culoare care să îmblânzească trecerile dintre nuanţe.”,  precizează Florina Vătafu.

Paleta de culori conţine tonuri naturale de castaniu rece, cenuşiuri şi griuri, infuzate cu nuanţe de oranj, coral şi verde. Cum le obţii?  Cu tehnica Nontouring Shift. Aici, focusul este pe iluminarea anumitor zone strategice – care pot atenua liniile perfecte ale unor coafuri statement.

“În această vară, tendinţele devin extrem de personale, bazate pe o nouă expresie socială a frumuseţii caracterizată de diversitate, armonie, toleranţă ce încurajează o estetică indiferent de sex. Culorile sunt neutre, naturală, în nuanţe de brun, şaten sau blond infuzate cu accente de lumină prin blonduri soft, calde, dar şi „oranj acid” sau „verde sticlos”,” adaugă şi Alina Vătafu.

Tu ce nuanţă alegi?