Număr senzaţional la iUmor: Ce poate să o concurentă din Germania

De: Cătălina Matei / 24.11.2016, 15:44
Număr senzaţional la iUmor: Ce poate să o concurentă din Germania
Duminică seara, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a IX-a ediţie a emisiunii iUmor, o concurentă din Germania îi va cuceri pe Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo cu un număr total surprinzător, o poveste spusă cu picioarele, pe care doar câteva persoane din întreaga lume sunt capabile să-l facă.

Din categoria „ce poţi face cu două tălpi?”, concurenta de 41 de ani reuşeşte să ofere un moment care îi va amuza pe cei trei, dar îi şi va emoţiona în egală măsură. „Mi-a plăcut foarte mult zona aia de emoţie, mi-a plăcut faptul că am avut senzaţia că am văzut două fiinţe vii”, va spune Mihai Bendeac, în timp ce Delia îi va aprecia elasticitatea, pe care concurenta spune că a dobândit-o în ani buni de practică. „E o onoare şi un privilegiu să vă avem aici”, îi va spune Bendeac, în timp ce Cheloo se va arăta nemulţumit de faptul că nu ştie suficient de multă engleză pentru a putea spune cât de interesant i s-a părut numărul ei şi cât de bine exprimă el parcursul unei relaţii dintre un el şi o ea.

De ce le va plăcea Deliei, lui Cheloo şi lui Bendeac numărul concurentei din Germania şi de ce speră să o vadă în finală, precum şi cât de adevărată este afirmaţia Deliei care va spune că Mihai Bendeac a lăcrimat la momentul ei, telespectatorii vor vedea duminică seara de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a IX-a ediţie a emisiunii iUmor.