Numărul nou-născuților care au venit pe lume de Anul Nou, în România

De: Carmen Ulian / 02.01.2015, 11:00
Numărul nou-născuților care au venit pe lume de Anul Nou, în România
Patru copii - o fetiță și trei băieți - s-au născut la Maternitatea Sibiu în primele ore ale anului 2015, toți fiind sănătoși și primind nota zece din partea medicilor, în timp ce alți cinci bebeluși - trei fetițe și doi băieți - au venit pe lume la maternitățile din Timișoara și Arad. Numărătoarea nu se oprește aici...

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu, în cadrul căruia funcționează Maternitatea Sibiu, au declarat, joi, corespondentului  Mediafax, că în primele ore ale anului 2015 s-au născut patru copii, prima naștere înregistrându-se la ora 01.25, când a fost adusă pe lume o fetiță, iar după exact patru ore, la ora 05.25, a venit pe lume un băiețel.

Joi dimineață, la ora 9.20, s-a născut un alt băiețel, iar zece minute mai târziu s-a născut un al treilea băiețel.

„Toți copiii sunt sănătoși, au primit nota zece la naștere și totul a fost în regulă”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean Sibiu, precizând că atât micuții, cât și mamelelor sunt în stare bună.

Alți patru copii s-au născut în noaptea de Revelion și în prima zi din 2015 la maternitățile din Timișoara, fiind vorba despre trei fetițe și un băiat, în timp ce la maternitatea din Arad în noaptea dintre ani a venit pe lume un singur bebeluș – un băiat de 3,2 kilograme.

Reprezentanții Maternității Bega din Timișoara spun că primul născut în noul an a fost o fetiță de 2.960 de grame, care a venit pe lume în jurul orei 01.00.