Nume de fotbalist pentru al treilea Bittman jr

Apropo.ro / 17.06.2006, 15:13
Nume de fotbalist pentru al treilea Bittman jr
Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt foarte ocupați în aceste zile, pentru ca umaresc Campionatul Mondial de fotbal și nu doar pentru ca toata familia este microbista, ci și pentru ca sunt în cautarea unui nume pentru ce-l de-al treilea baiat al lor, care urmeaza sa

Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt foarte ocupați în aceste zile, pentru ca umaresc Campionatul Mondial de fotbal și nu doar pentru ca toata familia este microbista, ci și pentru ca sunt în cautarea unui nume pentru ce-l de-al treilea baiat al lor, care urmeaza sa se nasca în luna octombrie.

Viitoarea mamica ne-a marturisit ca fiul cel mare, Alex ar prefera ca pe fratele sau cel mic sa-l cheme Gonzales. Mai au însa timp de gandire. Oricum nașul este gasit: „va fi unul profesionist, același care i-a botezat și pe ceilalți doi baieți ai noștrii”.

Între timp, Liliana pregatește o emisiune tv, dar și înca o „cutiuța, „Cutiuța cu povești”. „Vor fi trei actori care vor spune povești pentru copii, cea care a confirmat colaborarea pentru acest proiect pana în momentul acesta este Daniela Nane”, ne-a mai spus ea.

Citește în pagina Star Flash din alte știri interesante despre Ernest, Ioana Tariceanu, Virgil Ianțu, dar și despre familia Beckam șI cuplul Giorgio Armani șiPenelope .

Tags: