Numele blatului: Netoiu

Apropo.ro / 22.11.2001, 22:48
Numele blatului: Netoiu
Fotbal intern: "Calauze pentru Europa" Fotbal extern: "Nasul" englezilor Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie Observatorul Vasile Mihu si-a mentinut punctul de vedere prin care a spus ca jucatorii dinamovisti de la Cîmpina nu si-au aparat corect sansele în


Fotbal intern: „Calauze pentru Europa”

Fotbal extern: „Nasul” englezilor

Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie



Observatorul Vasile Mihu si-a mentinut punctul de vedere prin care a spus ca jucatorii dinamovisti de la Cîmpina nu si-au aparat corect sansele în meciul cu Rocarul lui Gigi Netoiu

Partida din etapa a 13-a dintre Dinamo Poian Cîmpina si Rocar, 0-1, a stîrnit suspiciuni chiar în saptamîna premergatoare meciului din cauza faptului ca echipa gazda este „satelit” al lui Dinamo, iar Rocarul, aflata pe un loc retrogradant, este patronata de Gigi Netoiu fost membru al Consiliului de Administratie al clubului din Stefan cel Mare si simpatizant declarat al „cîinilor rosii”.

Desfasurarea întîlnirii a provocat zîmbetele dar si mînia spectatorilor prahoveni, acestia fluierîndu-i în final pe fotbalistii de la Poiana. Opt dintre acestia fusesera împrumutati de „echipa-mama”, Dinamo: Iliuciuc, Vatavu, Iodi, Opriceana, Aldea, Andronic, Baltoi si Ghirie.

Observatorul partidei, Vasile Mihu, fost fotbalist în Divizia A la Farul Constanta, a sesizat teatrul din teren si a avut curajul sa consemneze în foaia de arbitraj cele vazute. „Jucatorii localnici, multi dintre ei cu meciuri în prima diviziei s-au întrecut în greseli oferindu-le mingea adversarilor.

Atunci cînd ajungeau în pozitie favorabila în loc sa suteze la poarta trimiteau mingea în plopi. Ei nu si-au aparat corect sansele”, a scris Mihu în raport. El si-a mentinut declaratia ieri în fata Comisiei de Disciplina, dar a spus ca „ma voi pune la dispozitia presei dupa ce mebrii comisiei vor viziona caseta partidei si vor da verdictul”. Presedintele Badoiu le-a cerut celor de la Rocar si de la Cîmpina sa aduca pîna luni caseta, din care sa nu lipseasca nici o fotograma din cele 90 de minute de joc.

Tica neaga blatul
Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Danilescu, a tinut sa infirme faptul ca la partida Poiana Cîmpina – Rocar, 0-1, din etapa a 13-a, jucatorii împrumutati de Dinamo la Cîmpina ar fi participat la un meci aranjat.

„N-am vazut partida respectiva, dar nici nu se pune problema ca fotbalistii nostri sa nu-si fi aparat corect sansele. Sigur au jucat corect. Nu ne permitem sa cheltuim bani, sa-i pregatim si apoi sa le cerem sa piarda anumite meciuri”, a declarat Danilescu.
Sursa:www.prosport.ro