Numele câştigătorului sezonului de poveste „Chefi la cuţite”, dezvăluit

Apropo.ro / 26.06.2018, 13:33
Numele câştigătorului sezonului de poveste „Chefi la cuţite”, dezvăluit
Marţi, 26 iunie, de la 20:00, Antena 1 va difuza ultima ediţie a sezonului 5 „Chefi la cuţite”, în care telespectatorii vor afla numele bucătarilor ce se califică în proba finală, cât şi numele marelui câştigător. Luni, în urma celor două probe din semifinală, doar 6 bucătari au rămas în cursa celui mai iubit show culinar, calificându-se în ultimul test al serii. Doar 3 dintre ei vor merge mai departe, luptându-se cot la cot pentru premiul de 30.000 de Euro şi titlul de învingător.

Ediţia de marţi începe cu şanse egale pentru fiecare chef, căci fiecare are acum în competiţie câte doi reprezentanţi. Marlena Botezatu şi Cristina Pavel din echipa verde a lui chef Bontea sunt două bucătărese cu experienţă, iar atuul lor în această competiţie este gustul special pe care îl pot da oricărui preparat. Energice şi zâmbitoare, concurentele au fost dornice să îşi testeze limitele în tensiunea unei competiţii culinare profesioniste, tocmai de aceea vor lupta şi mai aprig pe ultima sută de metri.

Bogdan Vandici şi Gabriel Mocanu din echipa albastră a lui chef Dumitrescu sunt singurii ştrumfi jedi care au rezistat unui parcurs cu foarte multe piedici. Sunt cei mai tineri concurenţi din concurs, dar pasiunea lor pentru bucătărie şi pentru reţete sofisticate este dublată de foarte multă muncă şi experienţă în restaurante de renume. Diseară, cei doi sunt hotărâţi să demonstreze că deşi au pierdut multe bătălii, au talentul necesar pentru a câştiga războiul final.
Mihai Chelaru şi Amedeo Drosu din echipa galbenă a lui chef Scărlătescu sunt cei doi concurenţi pasionaţi de gastronomie care au câştigat cele mai multe confruntări pe echipe în acest sezon. Amândoi lucrează în domeniu şi cred cu tărie că menirea lor este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel, motiv pentru care vor să îşi adauge în palmares titlul acestui sezon.
Trei din cei şase bucătari se vor califica în marea finală, unde emoţiile şi orgoliile vor ajunge la cele mai înalte grade, iar nerăbdarea şi tensiunea vor fi greu de suportat chiar şi de Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificaţi îşi va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu, pentru a pune pe bandă reţete impecabile: starter, main course şi desert. Alături de foştii câştigători “Chefi la cuţite”, Gianny Bănuţă şi Andrei Olteanu, cei mai mari şi cunoscuţi bucătari ai ţării vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experienţa lor impresionantă din domeniu şi studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final.
Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuţite” şi în ce culoare va străluci finala de poveste a acestui sezon, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.