Numerele senzaţionale de stand-up, dar şi apariţiile costumate bizare au făcut din a patra ediţie „iUmor” una cu totul inedită

Apropo.ro / 27.03.2017, 14:43
Numerele senzaţionale de stand-up, dar şi apariţiile costumate bizare au făcut din a patra ediţie „iUmor” una cu totul inedită
Cea de a patra ediţie ”iUmor” a adus pe scena emisiunii duminică, 26 martie de la ora 20:30 apariţii diverse, care i-au ţinut pe cei trei juraţi în priză. Cristi Priză, i-a încântat cu un număr senzaţional de stand-up vorbind printre altele şi despre prietena lui şi despre căsătorie. „Prietena mea este un înger. Lucifer. Am fost şi căsătorit, dar am divorţat pentru că eu eram creştin, ea era Satana... Nu ne-am înţeles deloc”.

Nu au lipsit apariţiile inedite ale concurenţilor costumaţi, spre stresul lui Mihai Bendeac, juratul neapreciind deloc astfel de prezenţe. Şi totuşi Donald Duck a avut succes cu vocile lui, la fel şi Andreas Delirio din Italia, un domn îmbrăcat în banană care a dansat şi a făcut striptease pe melodia lui Ricky Martin, „Maria”. Plin de energie şi voie bună i-a făcut pe juraţi să se amuze, mai ales când a rămas în costum de dans hawaian, cu flori şi fusta tradiţională. Spiderman nu a avut atâta succes pe cât ar fi crezut, dar practic el a devenit un personaj după ce şi-a terminat numărul şi a fost pus de Cheloo să îşi dea masca jos, lucru care l-a făcut să se ascundă după pupitrul juraţilor unde s-a demascat şi remascat.

Idolul meu este Mihai Bendeac, trebuie să recunosc”, a spus o concurentă înainte să urce pe scena „iUmor”. Ea şi-a început numărul de stand-up dansând pe scenă ca şi cum urma un moment de striptease, însă Mihai nu a fost impresionat nici de glumele, nici de laudele doamnei. Şi nici colegii lui, Delia şi Cheloo. Deşi părea că a venit cu un număr interminabil de magie, Vladimir Gavriliuc din Chişinău a fost cel mai apreciat de Cheloo care i-a spus că: „Este prima oară în acest concurs când eu votez melancolia şi călătoria în timp, întoarcerea la copilărie”.

Tu faci şi ceapa să plângă”, „bumerangul nu s-a mai întors pentru că i-a fost frică”, „am corp frumos pentru că fac înot. Mult înot. –Şi faţa nu o băgaţi în apă?” – sunt doar câteva dintre glumele cu care Ştefania Dumitru i-a surprins şi cucerit pe juraţii ”iUmor” în numărul ei de stand-up şi autoroast.„”Fetiţa din fântână”, cum a poreclit-o Cheloo, făcând referire la celebrul film horror ”The Ring” l-a impresionat pe Mihai Bendeac prin prezenţa ei netulburată de pe scenă, prin siguranţă şi talentul de a expune un număr atât de greu, în alt ritm decât cel obişnuit de televiziune. „Nu te-a speriat nimic, nu te-a deturnat faptul că ţi-a picat lavaliera la un moment dat, nu te-a încurcat faptul că ţi s-a agăţat rochia în scaun… Este foarte bine şi apreciez enorm ceea ce ai făcut”, i-a spus Mihai. Şi Delia, dar şi Cheloo s-au declarat foarte încântaţi de numărul Stefaniei. „A dat dovadă de o inventivitate absolută în această seară”, a caracterizat Cheloo momentul concurentei, completat de Delia care i-a spus acesteia „Ai fost minunată, bravo!”.

Aventurile continuă la ”iUmor” şi în cea de a cincea ediţie, care va fi difuzată duminică, 2 aprilie de la ora 20:30 cu noi concurenţi atât din România, cât şi din străinătate, care vin să-i surprindă pe juraţi.